Magazin > VIP
78387 ogledov

Video: Po govoricah o novi Miha Hercog zdaj ujet s to poročeno voditeljico

miha hercog Instagram
Opa!

V začetku meseca se je na nas obrnil anonimni vir, ki trdi, da je skupni prijatelj Saše Lendero in Mihe Hercoga. Razkril je, da je vsem v družbi prekipelo, ker mediji pišemo, da je Saška prva, ki si je našla novo ljubezen, čeprav naj bi bila zgodba povsem drugačna. Miha naj bi bil v resni zvezi z učiteljico joge Tadejo, a sta oba z Miho te informacije zanikala. Več o tem TUKAJ.

Miha je po ločitvi sicer zelo medijsko izpostavljen, spomladi je bil del komentatorske oddaje Poroka na drugi pogled, ki je spremljala šov Poroka na prvi pogled,  je tudi del kulinaričnega šova Riba, raca, rak, prav tako na Planet TV, te dni pa so ga kamere ujele še v družbi zelo privlačne znane voditeljice Lee Mederal. A le kot gosta v njeni priljubljeni oddaji, Lea je namreč srečno poročena.

Lea ga je namreč povabila v svojo oddajo Potep z Leo, ki je inovativna zaradi intervjujev, ki jih Lea opravi kar med izletom v hribe, njen gost pa je vedno kakšen izmed zanimivih znanih Slovencev ali Slovenk. "Ušesa Istre. Tokrat v družbi trenutno aktualnega žrebca Miha Hercoga. Na poti sva srečala kar tri kače! A kdo ve katere? Sva kar tekla nazaj do avta," je Lea zapisala o oddaji z Miho, ki je z voditeljico spregovoril tudi o ločitvi in tem, kako "napadalne" so oboževalke. Preverite v videu ...

Kam se je preselil po ločitvi od Saške, pa lahko preverite TUKAJ. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 8
  • Avatar pantani
    pantani 06:45 13.junij 2023.

    Kdo je to in zakaj se konstantno piše o njemu???!!!

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 21:19 12.junij 2023.

    WTF? Kakorkoli pogledam Hercog in Lendero. Kaj ona dva medijem plačujeta za te objave?

  • munja 17:57 12.junij 2023.

    Dajte nam že enkrat mir s temi modeli, ki samo iščejo pozornost, od njih pa nikoli nič pametnega, še manj pa koristnega.

Sorodne novice