Magazin > VIP
28642 ogledov

Foto: Miha Hercog v bolnišnici, zapleti pri sicer rutinski operaciji

Miha Hercog Instagram
Vestno skrbi za samsko sestro.

Odkar je samski, Miha Hercog polni strani rumenih medijev. Nedavno se je pisalo, da po ločitvi od Saške Lendero sicer ni več samski, a je Miha te govorice zanikal. "Ne drži, Tadeja je prijateljica, še vedno sem samski. Kaj vse sem že slišal, zakaj sva šla narazen, samo smejim se temu. Tudi to, da so me dobili z mladoletnikom in da sem gej. Ne drži, da sem bil nezvest, mah kje pa, nihče ni bil nezvest. So bili drugi razlogi, o katerih pa ne bi," je o skrivnostni Tadeji, s katero ga povezujejo, za Žurnal24 povedal prejšnji teden.

Pogosto ga videvajo tudi v družbi mične dolgonoge rjavolaske, ki pa ni Mihova nova simpatija, ampak njegova sestra. Tudi ona je namreč samska in ima dva skoraj odrasla otroka, zato veliko časa preživita skupaj in v družbi prijateljev. Ni skrivnost, da sestra Mihu z veseljem priskoči na pomoč pri gospodinjskih opravilih, on pa ji je to lahko povrnil nedavno, ko jo je po operaciji v bolnišnici obiskal prav vsak dan in jo razvajal tudi z manj zdravo hrano, ki je v bolnišnicah sicer ne strežejo.

"Šlo je za operacijo pruha, ki je sicer rutinska, a se je malo zakomplicirala. To so rešili in sestra je sedaj že v domači oskrbi," je za Žurnal24 povedal Miha, ki je s sestro skoraj nerazdružljiv, skupaj ju pogosto opazijo tudi na zabavah in počitnicah. Kako povezana sta, smo se lahko prepričali tudi med nedavnim obiskom, ko je ekipa Joonglee Miho obiskala v njegovem novem samskem stanovanju. 

dezurni@styria-media.si

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miha Hercog (@miha_hercog)

Komentarjev 9
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 07:51 07.junij 2023.

    Ali bi bili tako prijazni in ustavili poročanje o tej dolgocajtni osebi brez dodane vrednosti ?! Res je nepomemben in pustite ga že pri miru, da ugotovi kako bo zavozil življenje.

  • Grof 20:39 06.junij 2023.

    Kot vedno se mečeš na hebl 3

  • jan631 19:36 06.junij 2023.

    Čas je, da sivonja prične s kakšnim resnejšim delom. Socialna pomoč ti ne bo zadostovala.

Sorodne novice