Magazin > VIP
64643 ogledov

Ona pravi, da je Miha Hercog popoln tip, a še vedno razmišlja o bivšem

miha hercog Instagram
Da sta v zvezi se je govorilo že poleti.

"Miha je v resni zvezi z gospodično Tadejo, pred njo pa je imel že tri zveze od maja 2022, ko sta se s Sašo razšla," nam je o morebitni novi partnerki Mihe Hercoga, bivšega soproga Saše Lendero, za Žurnal24 že junija zaupal vir. Gre za mlado podjetnico, ki vodi Tadejin svet joge. Poznavalci domačih tračev jo že poznajo, saj je Tadeja zelo dobra prijateljica z bivšim fantom Špele Grošelj, Gregorjem Kirschem. Povezovali so tudi njiju, a je Gregor takrat povedal, da je med njima le prijateljstvo. 

Te dni pa po Instagramu kroži oglas za profil Tvoji brake up bestici (program za podporo ob razhodu s partnerjem), v katerem Miha Tadeji igra na klavir, ona pa si ob tem misli: Ko spoznaš popolnega tipa, ti pa še vedno razmišljaš o bivšem. Da z Mihom nista par, je sicer že povedala. "To so le govorice, z Miho se poznava, vsi trije z Gregorjem smo prijatelji, zelo dobri. Pika. Tudi poslovno sodelujemo med seboj. Oba sta fantastični osebi in hvaležna sem, da sta prišla v moje življenje," je za Žurnal24 junija povedala Tadeja. Podobno pa je povedal tudi Miha.

Je razlog za to, ker Tadeja res še vedno razmišlja o bivšem? Tega ne vemo, je pa Tadeja skupaj s sodelavko ustanovila spletni program, ki pomaga preboleti razpadle zveze in ponovno zaživeti. Miha pa je za Žurnal24 povedal, da je v videu, ki ga Instagram ponuja kot oglas za omenjeni program, le odigral vlogo in da sta s Tadejo še vedno le prijatelja. 

Miha Hercog | Avtor: Instagram Instagram

 

Komentarjev 3
  • Pierre 19:18 15.december 2023.

    Kdo pa Saško zdej brusi??

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:17 15.december 2023.

    Kdo je ta starček?

Sorodne novice