Magazin > VIP
1202 ogledov

Droge: Demi Lovato prizadele tri možganske kapi in srčni infarkt

demi lovato
Zelo osebni posnetki ...

Pevka Demi Lovato je o svojem boju z duševnim zdravjem in odvisnostjo spregovorila v novem Youtubovem dokumentarnem filmu Ples s hudičem. 28-letnica je zaradi predoziranja pred dvema letoma pristala v bolnišnici, zdravniki so ji takrat rekli, da ima le še 5 do 10 minut življenja. 

Doživela je tri možganske kapi in srčni infarkt, pevka pa v filmu pove, da so poškodbe možganov, s katerimi se bori še danes, ostale. "Ne vozim avtomobila, ker imam v vidu slepe točke, prav tako sem dolgo časa težko brala. Ko sem lahko prebrala knjigo, kar je bilo zaradi zamegljenega vida šele dva meseca kasneje, je bilo čudovito. Čutim, da so posledice še vedno tam, kot opomnik, kaj bi se lahko zgodilo, če še kdaj zaidem v 'temačne kraje'. Hvaležna sem za te opomnike in tudi za hitro rehabilitacijo, ki je bila bolj emocionalne narave," je povedala.

V filmu nastopajo tudi pevkini prijatelji in legendarni Elton John, ki pravi, da je bili mlad in slaven zelo zelo težko. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice