Magazin > VIP
118683 ogledov

Dvanajst let od smrti Tošeja Proeskega: To se je zgodilo z njegovim dekletom

toše proeski Instagram
Pred 12 leti je na avtocesti A3 Zagreb - Lipovac na sovoznikovem sedežu umrl makedonski pevec Toše Proeski.

Danes bi bil pevec star 38 let. 

Makedonijo je smrt pevca pretresla. V dneh po njegovi smrti so povsod vrteli njegove velike hite in spominke, ki so spominjali na velikega zvezdnika. Na njegovem pogrebu je bilo tudi veliko znanih obrazov, prišel je celo Toni Cetinski, ki je tolažil pevčevega očeta, se spominjajo na portalu 24sata.

"Zakaj si vzel angela, vzel si otroka brez grehov,“ je jokala Toševa mama, Cetinski pa je za omenjeni medij takrat povedal: "Naša edina uteha je, da si bil in si dokaz, da angeli v človeški obliki obstajajo in ostaja z nami.“ 

Po obisku groba vsakič v bolnišnici

Priljubljeni pevec je bil v času smrti v zvezi z rokometašico Andrijano Budimir. Njuna ljubezen se je začela leta 2001, končala pa 2004. Tri leta pozneje sta se Toše in lepa svetlolaska spet našla in dala zvezi novo priložnost. Na žalost je njuna sreča trajala le nekaj mesecev. 

"Toše mi je včasih prinesel bele rože, moje najljubše, sedaj jih jaz nosim na njegov grob. Zdravnik mi je prepovedal hoditi na njegov grob, ker po vsakem obisku pristanem v bolnišnici,“ je takrat povedala.

Svetlolaska se je po zvezdnikovi smrti umaknila iz javnosti, prišla ni niti na dogodek, na katerem so na njegov rojstni dan leta 2013 predstavili še nikoli prej objavljeno pesem. Uradno se dogodka ni mogla udeležiti zaradi številnih obveznosti, a viri blizu nje menijo, da vzrok tiči drugje. Andrijana se s Tošejevo družino namreč ni nikoli dobro razumela, zato se ji izogiba. Pet let po pevčevi smrti se je nekdanja športnica poročila z Johanom, gostincem iz Skopja, s katerim ima 4-letnega sina Maksima. Johan je v zakon pripeljal dva otroka. "Zelo sem srečna. Že sedaj menim, da bo Maksim rokometaš kluba Metalurg in bodoči član državne reprezentance," je Andrijana, ki vodi zasebno šolo za rokomet, povedala kmalu po rojstvu sina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.