Magazin > VIP
325 ogledov

Ecclestonovi hčeri se meša od skrbi

Tamara Ecclestone Profimedias
Mož Tamare Ecclestone se bo moral na sodišču zagovarjati, ker naj bi pomagal znanemu trgovcu z mamili.

Zoper Jayja Rutlanda so v sredo vložili obtožnico. Rutland naj bi pred šestimi leti pripomogel k temu, da se je James Tarrant uspel izmuzniti roki pravice. Sredi marca se bo za svoja dejanja moral zagovarjati na sodišču. 

"Tamari se meša od skrbi," je za The Sun dejal vir. Tamaro skrbi, kaj se bo izcimilo iz vsega skupaj, saj je to udarilo kot strela z jasnega, vendar pa bo možu stala ob strani. Rutlandu, če bo spoznan za krivega, grozi do sedem let zapora. Rutland sicer vse obtožbe zanika. 

James Tarrant je bil na seznamu najbolj iskanih britanskih zločincev zaradi trgovanja z mamili in orožjem. Aretirali so ga leta 2009, potem ko so na njegovem domu našli mamila, orožje in denar. Tarrant bi se moral zglasiti na sodišču prihodnje leto, a ga tam niso videli. Pri tem naj bi mu pomagal prav Rutland. 

Tarranta so v odsotnosti obsodili na 14 let zapora. Po petih letih na begu se je lani predal policistom na Nizozemskem, ki so ga kasneje izročili britanskim kolegom. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.