Magazin > VIP
59 ogledov

Emanuelina mama o hčerkini psihični bitki z očetom

Emanuela Planet TV
Emanuela je v šovu Bilo je nekoč priznala, da je žrtev družinskega nasilja, njena mama pa nam je razkrila podrobnosti.

"Nismo bili ravno žrtve, a ker je ona najstarejša, je videla in podoživljala največ. Seveda je zaradi tega tudi najbolj trpela. Fizičnega nasilja pri nas ni bilo, to so bila bolj verbalna napadanja. Te vojne z obtoževanjem in poniževanjem pa imata šele sedaj, prej tega ni bilo," je o družinski drami tekmovalke šova Bilo je nekoč, Emanuele, povedala njena mama.

Pravi, da se je hči po ločitvi ponovno vrnila k očetu, saj je rabila zaključek, ki pa ni bil ravno pravljičen: "Očitno je v življenju morala narediti nek zaključek, glede na to, da je to želela narediti že prej. Poskusila je na tak način, a kot je vidno, se ni izšlo po načrtu. Težave smo imeli vsi, zato smo se tudi ločili in odselili. Če ona ne želi o teh stvareh govoriti, tudi jaz ne bom. Ko bo pripravljena in če bo želela o teh stvareh govoriti z drugimi oziroma s celim svetom in kolikor jo poznam, tega ne bo mogla držati v sebi."

Emanuela v solzah priznala resnico o očetu.

Povedala je še, da se bo Emanuela po šovu definitivno vrnila k njej.  

Komentarjev 1
  • Papaja Popi 17:15 10.april 2016.

    Očitno je sedaj tudi to moderno, da rečeš, da si bil zlorabljan.Se opravičujem vsem, ki so to res bili, vendar sedaj to vsi posplošujejo.Oče jo je malo grdo pogledal in to je to in podobno...........