Magazin > VIP
3254 ogledov

En mesec v bolnišnici: Ko je srbski zvezdnik to slišal, se je razjokal

darko lazić Instagram
Darko Lazić prejel novice. So bile tokrat pozitivne?
Srbski pevec Darko Lazić, ki je pred enim mesecem doživel hudo prometno nesrečo, po kateri se še vedno ni postavil na noge, je tokrat prejel zelo pozitivno novico, ki mu je zagotovo polepšala in olajšala okrevanje v bolnišnici.
darko lazić Magazin Prva fotografija iz bolnišnice: Tako je srbski pevec videti en mesec po nesreči
27-letnik bo drugič postal očka. Da je njegova zaročenka Marina noseča, je potrdila njegova mama Branka. "Presrečni smo. Kaj naj vam še povem? Darko in vsi mi smo presrečni,“ je povedala. "Marina je mislila, da ima nereden menstrualni cikel zaradi stresa, ki mu je bila od Darkove nesreče 23. oktobra izpostavljena. Pregled pa je razkril, da je noseča. Začela je jokati, saj ni mogla verjeti, kaj se dogaja. Vest je seveda takoj delila s svojo in Darkovo družino,“ je vir povedal za srbske medije.

Darko naj bi se ob novici od sreče razjokal. Ta teden se je sicer govorilo tudi, da ga je Marina zapustila, ker ni mogla več gledati, v kakšnem stanju je pevec. "Čeprav je bila ta odločitev verjetno najtežja v njenem življenju, je bila neizbežna,“ je povedal vir.
Upamo, da bosta golobčka zvezo rešila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.