Magazin > VIP
18321 ogledov

Ena najbolj vročih žensk na svetu bo zibala

Ashley Graham Profimedias
Vesele novice za eno izmed najbolj znanih manekenk …

Najbolj slavna manekenka med tistimi z oblinami, Ashley Graham je na Instagramu sporočila veselo novico. Lepotica je prvič zibala januarja 2020, sedaj pa bosta s soprogom njuno družino povečala za še enega člana.

"Preteklo leto je bilo za nas polno majhnih presenečenj, velikih žalovanj, družinskih začetkov in novih zgodb. Komaj začenjam dojemati in praznovati, kaj to novo poglavje pomeni za nas," je zapisala ob nosečniški fotografiji. 

Ashley je vedno slavila svoje obline, po prvem porodu pa so njene fotografije preplavila splet. Devet mesecev po porodu sina Isaaca je namreč pokazala svoje povsem golo telo in pripisala Veliko golo dekle. 32-letna lepotica je ena izmed tistih zvezdnic, ki se ne sramuje svoje poporodne postave, pač pa jo slavi in kaže realno sliko, ne pa popačenih in retuširanih fotografij, zato njene fotografije na družbenih omrežjih dosegajo tudi milijon všečkov in več. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice