Magazin > VIP
112772 ogledov

Erika (Mubi) Smolak: "Trenutno je zelo težko"

Erika Mubi in Damijan Smolak Nace Zavrl
Kaj se dogaja z Eriko in Damijanom Smolakom?

Se še spomnite simpatične Erike in kmeta Damijana Smolaka, ki sta se leta 2011 zaljubila v oddaji Ljubezen na seniku? Parček je zvezo okronal tudi s poroko in hčerko Klaro, kako pa gre golobčkoma danes? Erika je leta 2018 namreč potožila, da je zaradi obilice dela in pomanjkanja časa vedno bolj depresivna. 

"Med korono je dela na kmetiji še več kot prej, načeloma je povpraševanja več. Vedno se trudimo, da ljudem pokažemo, kje je kaj zraslo, kje se kaj dela … Sedaj je sezona zelenjave, tako da je dela res ogromno. Trenutno je res zelo težko, saj sva sama za vse, kar prinese kar nekaj stresa. Trudiva se, da Klara to čim manj čuti, tudi tako, da kakšen dan kar gremo iz kmetije na Gorenjsko, najrajši v Krajnsko Goro in Planico. Če si doma, potem samo gledaš, kaj bi še lahko naredil. Radi bi šli tudi na morje, a je za nas daleč, že do avtoceste imamo dobro uro vožnje," je odkrito povedala Erika.  

In kje najde uteho? "Treba je potrpeti in delati naprej. Zelo veliko mi psihično pomaga Damijan, veliko se pogovarjava. Res imam zlatega moža, zaradi njega je marsikaj lažje," odkrito pohvali soproga, na vprašanje, ali sta še vedno do ušes zaljubljena, pa odgovori: "Je malo drugače, a on je moja ljubezen. Še vedno se imava rada in ceniva drug drugega. Najina skrivnost je v tem, da sva se spoznala, ko je bilo njemu 40, meni pa 30, ko sva že dala nekaj skozi, zato se res zavedava, kaj imava. Res sva ob pravem času prišla skupaj. Pa tudi podobna sva si zelo, oba imava rada nežnosti. Tukaj se zelo ujameva." 

Največji slovenski Youtube šov Joongla star je pred vrati! Ne zamudi ga!

joonglaa | Avtor:

Komentarjev 2
  • porko2 16:34 29.avgust 2020.

    Ajoj! Po postavi se ji ne vidi, da je v kakšni depresiji!

  • Avatar Vantistella
    Vantistella 00:37 11.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.Sextis.fun

Sorodne novice