Magazin > VIP
9855 ogledov

Foto: Naša voditeljica po rojstvu dvojčkov še vedno vsa vroča

Manja Plešnar mediaspeed
Fotografije v kopalkah ...

Kot smo poročali v začetku septembra prejšnje leto, se je naša voditeljica in urednica Manja Stević ločila od Beograjčana Daliborja Stevića, s katerim je nekaj časa živela v srbski prestolnici. Tega sicer ni hotela komentirati, je pa na Instagramu objavila sliko iz svojega novega doma v Ljubljani, ki ji je pripisala: "Novi začetki." 

Junija je portal Govori.se pisal, da naj bi se Manja znova zaljubila in s srčnim izbrancem preživljala dopust v sosednji Italiji, kot je objavila na Instagramu. Iz uredništva smo jo takrat poklicali, da bi informacije preverili, a nam je odvrnila, da tega dela svojega življenja noče deliti z javnostjo. Več o tem TUKAJ. 

Te dni pa voditeljica Planet TV domišljijo buri s fotografijami z dopusta, ki ga preživlja s svojima sinovoma. Manja je na Instagramu namreč objavila več fotografij v kopalkah, na katerih je videti čudovita, nasmejana, sproščena in hudomušna, kot je zanjo značilno. 

Nedavno je za naš portal izjavila tudi, da je njena nova ljubezen njen dom, saj je zanj globoko hvaležna, rada pa ga tudi prenavlja in okrašuje. "Vsak dan, ko se vrnem domov, sem hvaležna za svoj dom in kar plešem ter poskakujem. Stanovanje je res majhno, 47 kvadratnih metrov, ampak zame sanjsko in je moja nova ljubezen. Imam otroka, imam sebe in imam sanjski dom. Življenje je lepo in ne potrebujem ničesar več," je za Žurnal24 povedala konec januarja.

dezurni@styria-media.si

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manja Stevic (@manjastevic)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manja Stevic (@manjastevic)

Komentarjev 3
  • andrej084 14:04 19.julij 2023.

    Velika rit, majhni joški, težka bo za kakšnega lepotca dobit, pa še 2 otroka zraven...

  • Ender3 08:53 19.julij 2023.

    Ne, hvala! Ne kupim

  • www 07:34 19.julij 2023.

    vroča in spremna. išče novega harača preko tega oglasa.

Sorodne novice