Magazin > VIP
44474 ogledov

Foto: Se tudi vam zdi Tanja Postružnik Koren nekoliko drugačna?

tanja postružnik koren POP TV
Voditeljica je bila med nedavnim intervjujem še lepša kot sicer.

Priljubljena Popova voditeljica Tanja Postružnik Koren, ki vodi novo oddajo Zelena dežela, sicer pa je obraz resničnostnega šova Ljubezen po domače, je v intervjuju za Pop In presenetila s svojo pojavo. Vedno brezhibna Tanja je bila tokrat videti še bolj sijoča kot sicer, zato nas je zanimal njen recept. 

Tanja Postružnik Koren | Avtor: Voyo Voyo

"Maskerka je res odlično opravila svoje delo. Morebitnih kozmetičnih popravkov, posegov, krem in podobno pa ne komentiram. Tudi če bi jih imela, o tem nima smisla razglabljati, ker človek ni samo lupina. Ta pritisk, ki se ustvarja na videz, sploh na ženske, se mi zdi zelo pretiran. Stara sem 45 let, trudim se, da živim spoštljivo, v skladu sama s sabo. Seveda moram biti videti estetsko, če želim delati v medijskem svetu, a ne verjamem v to, da je lupina v ospredju. Zato tudi ne komentiram svojega videza. Tudi slabo sem videti, še dve uri pred tem intervjujem sem bila mama in gospodinja," pravi Postružnikova.

Njen recept za dobro počutje in s tem tudi videz pa je predvsem v lepih odnosih. "Moj recept je, da imam urejene odnose, da se naspim in seveda tudi pazim, kaj dam vase. Na žalost pa je medijski svet neizprosen, predvsem do žensk. Vedno smo pod drobnogledom, kako smo videti, kaj nosimo. Vesela sem pohval, a sem realna, pridejo tudi dnevi, ko nisem videti dobro. Želim si, da bi bilo na svetu kaj več od lupine in si o svojem videzu zato ne želim razpravljati," je še povedala za zurnal24.si. 

Komentarjev 2
  • bi_ba 13:33 02.oktober 2022.

    Povešenih lic vizažistka ne more napolniti, kdo drug pa. Saj ni nič narobe s tem. Medijske osebe morajo izgledati dobro, ali so pa lahko samo gospodinje.

  • Boschtjan Zupanchich 09:49 02.oktober 2022.

    Kdo sploh je to ? A je spet pomanjkanje novic na obzorju .... ?

Sorodne novice