Magazin > VIP
5254 ogledov

Govori nova pesem Nike Zorjan o koncu zveze z Rokom Piletičem?

nika zorjan Instagram
Pesem zveni zelo osebno.

V začetku maja je revija Lady poročala, da sta se razšla naša znana glasbenika Nika Zorjan in Rok Piletič. Šušljalo se je, da imata že nekaj časa težave v razmerju. Par naj bi se razšel že pred nekaj meseci, a še naprej ostajata v dobrih odnosih. Čeprav ni znano, zakaj je prišlo do razhoda, pa se govori, da so koncu botrovali različni cilji za prihodnost. Nika naj bi se zaradi tega tudi preselila nazaj v rodno Prekmurje. 

V pesmi Rojena, da mi je lepo, ki jo je Nika izdala pred sedmimi meseci, pevka poje: “Rekel si, da ne bo laži, ne skrbi in bolečin, jaz pa vem, da sem le njena senca /…/ Ne zanima me, kako zdaj žal ti je, meni vzemal si, a drugi dal vse /…/ Aaa, zdaj obračam nov list, na njem nisi ti.” Pesem zveni zelo osebno, zato nas je zanimalo, ali Nika v njej poje o svojih osebnih občutkih. Namreč tudi njena najnovejša pesem Napaka namiguje na to, da je bilo njeno razmerje napaka.

Nika je na to odgovorila: “Govoric o razhodu ne bom komentirala, o tem nič ne vem. Lahko pa pojasnim, da je pesem Rojena, da mi je lepo, za katero je besedilo napisal Rok Piletič, nastala že pred mojimi težavami z glasilkami in je ravno zaradi teh težav nisem mogla zapeti in izdati. Tudi Napaka ne govori o mojih osebnih izkušnjah, ampak o tem, da vsi okrog mene mislijo, da je razmerje napaka, medtem ko jaz v pesmi trdim, da se motijo.”

Spomnimo, da za pevko ni lahko obdobje. Njene težave so se začele lanskega aprila, ko je, kot strela z jasnega udarila novica, da mora glasbenica odpovedati vse koncerte. "Včasih nas naše telo, ker mu ne prisluhnemo, prisili, da se ustavimo, si vzamemo pavzo in čas zase. Meni se je to zgodilo ravno zdaj. Nujno potrebujem vsaj mesec dni pevske pavze, da se 'sestavim' in pridem nazaj še močnejša, bolj odgovorna in vem, da mi bo to lekcija za vse življenje. Zato na žalost sporočam, da 22. 4. koncert v Krškem ODPADE. Vsi tisti, ki karte že imate, jih OBDRŽITE, saj bo nov datum znan takoj, ko bom boljše. Jaz pa bom naredila VSE, kar je v moji moči, da se čim prej vrnem tja, kamor spadam - NA ODER," je takrat zapisala na družbenem omrežju.

K sreči je pevka zdravstvene težave uspešno premagala in kot nam je zaupala, se neizmerno veseli prihajajočih koncertov.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Ender3 12:24 27.maj 2024.

    A koga to posebno zanima..?

  • metod7 09:37 27.maj 2024.

    Vsaj Rok ji ga je napeljal, če že meni ni uspelo...

Sorodne novice