Magazin > VIP
2729 ogledov

Hajdi Korošec in njen Urban: Tako vroča je še vedno njuna ljubezen

hajdi korošec Instagram
Kakšna krasna družina.

Ljubezen nekdanje otroške zveze, Hajdi Korošec, ki jo večina Slovenije pozna po pesmi Naš kuža, in njenega Urbana, ki mu je le po štirih mesecih ljubezni večno zvestobo obljubila leta 2013, je nekaj posebnega in očitno še vedno vroča kot prvi dan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi (@hajdi_kj) on

Hajdi je 26. 10. lani objavila prelep zapis: "Najina šesta obletnica poroke, ki jo je težko opisati z besedami, saj je v teh letih toliko sreče, ljubezni, solz, napetosti, stresa, energije, veselja, potrpežljivosti, utrujenosti, smeha, razumevanja, sočutnosti, razočaranja, vztrajnosti, trme, kreativnosti, lojalnosti, uspeha, poguma, skrbnosti, zagnanosti, morale... in še bi lahko naštevala. Vse to se je prepletalo med nama, najinima čudovitima otrokoma in poslom, ki ga vodiva vsak v svojem podjetju. Vse to sva zdržala in vse to naju je tako povezalo, da sva še bolj močna. Včasih se vprašam, kako zdrživa, ampak odgovor je vedno isti ... ker imava naju, ker imava en drugega.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi (@hajdi_kj) on

Med božičnimi prazniki pa je nekdanja pevka, sedaj uspešna poslovna ženska, objavila več čudovitih družinskih fotografij in na eni Urban svojo ženo gleda tako zaljubljeno, kot bi jo spoznal pretekli dan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi (@hajdi_kj) on

"Tvoja ljubezen je nekaj najlepšega, kar me je doletelo v življenju, in ob misli, koliko je še pred nama, mi nariše nasmeh na obraz,“ o njuni ljubezni pravi Hajdi, ki je bila, ko je bila s pesmijo Naš kuža na vrhuncu slave, Urbanova prva simpatija. Sedaj sta ponosna starše dveh sinov, Dante je star 5 let, Evan pa je eno leto mlajši. Hajdi ima tako polne roke dela, saj ima poleg družine tudi otroški butik v centru Celja. In čeprav so njene fotografije na Instagramu kot iz kakšnega modnega kataloga, je Hajdi pred časom pod eno objavo zapisala, da je pogostokrat utrujena.

"Za Instagram sem se nasmejala, ampak drugače sem utrujena, ubita in izmozgana. Ampak to stanje mi je kot double (dvojni op. a.) mami, ob tem tempu in podvigih že nekako integrirano v mojo osebnost.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi (@hajdi_kj) on

Komentarjev 1
  • sam50 13:16 15.januar 2020.

    A ni ona po hitro ugasnjeni pevski karieri počela neke čudne posle....