Magazin > VIP
19601 ogledov

Harry in Meghan: Začele so krožiti govorice o njuni hčerki Lilibet

meghan markle, princ harry
Še vedno je nista predstavila javnosti.

Harry in Meghan sta se odpovedala odgovornostim in privilegijem, ki sta jih uživala kot člana dvora, in se preselila daleč stran ter se odločila za samostojno pot. Da se ne ozirata več na kraljeve tradicije, je vsem postalo jasno, ko sta v pogovoru z Oprah udarila po monarhiji in vsem, kar je kraljici sveto. Elizabeta II. je stisnila zobe in bolj kot ne v tišini počakala, da se vihar poleže, ta pa bo spet dobil zagon, če bi se govorice, ki so se pojavile o Lilibet Diani, izkazale za resnične. 

Že takoj po rojstvu novega člana dvora se začno priprave na krst. Gre za velik dogodek, ki ga mediji z zanimanjem spremljajo. Svet sedaj čaka na krst male Lilibet Diane in prve fotografije dojenčice. Če gre verjeti poznavalcem dvora, javnost na ta dan čaka zaman.
Predvidevajo namreč, da je bila deklica že krščena. Archieja sta zakonca Sussex krstila tri mesece po rojstvu. Meghan je hčerko rodila v začetku junija, kar pomeni, da bi morala biti Lili, če bi se njena starša držala tradicije, že zdavnaj krščena. Mediji so pred kratkim poročali, da sta Meghan in Harry kraljici predlagala, da bi hčerko krstili v Londonu, pisalo pa se je tudi, da družinica na dvoru trenutno ni najbolj dobrodošla. Tudi Molly Mulshine in Christina Garibaldi, poznavalki razmer v palači, sta prepričani, da se zakonca Sussex ne bosta podala na pot v Evropo. 

"Ne verjamem, da bo Meghan v bližnji prihodnosti prišla čez lužo. Menim, da bo krst potekal v ožjem krogu. Morda je deklica že krščena in tega nihče ni izvedel,“ je izjavila Garibaldijeva. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.