Magazin > VIP
17861 ogledov

Harry in Meghan: Zato jima je tudi Hollywood obrnil hrbet

meghan markle, princ harry Profimedia
Življenje v ZDA sta si drugače predstavljala.

Princ Harry in njegova Meghan sta tudi v ZDA vse bolj nepriljubljena. Najprej sta bila ob posel s Spotifyem, sedaj pa se menda manjša tudi njun krog prijateljev. Celo Hollywood jima je obrnil hrbet, piše Heat Magazine.

Čeprav je Meghan nekoč igrala v priljubljeni seriji Nepremagljivi dvojec, se hollywoodski veljaki bojijo, da se jim bo na Otoku zmanjšal ugled, če se ne postavijo na stran princa Williama in princese Kate, ki sta bila ena od glavnih tarč zakoncev Sussex. Harry je v knjigi med drugih razkril, da ga je brat fizično napadel in da je Meghan po snidenju s Kate na tleh jokala. 

Glavni akterji filmske industrije naj bi se naravnost bali, da jih bodo ujeli v družbi para ali jih povezovali z njima. "Vsak ima film ali gledališčko igro, ki jo želijo prikazati v Londonu. Vedo, da se William in Kate ne bosta udeležila premiere, če bosta mislila, da je nekdo v dobrih odnosih s Harryjem in Meghan," pravi strokovnjakinja za kronane glave in pisateljica Paula Froelich. "Tisti, ki imajo v Hollywoodu moč, za Harryja in Meghan ne bodo tvegali posla," je še dodala. 

Meghan naj bi bila zaradi tega iz sebe. "Dovolj ji je tega, da v Kate vsi vidijo svetnico. Vesta, da William in Kate načrtujeta potovanja v ZDA, tudi v Hollywood in da bodo pred njima razgrnili rdečo preprogo," pa je vir povedal Mirrorju. To se bo menda zgodilo že septembra ...

Komentarjev 6
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 17:29 07.avgust 2023.

    A nam lahko , prosim, vsaj za en dan prizanesete s poročili o teh dveh osebkih. 🙏🙏🙏

  • Ender3 15:44 07.avgust 2023.

    Rad bi slišal tega avtorja z polnim imenom in priimkom, da se mu osebno zahvalim za njegove vsebinsko bogate prispevke. Varno je pisati in smetiti medijski prostor z inicijalkami in služiti denar..

  • 216c26c54b211c9cd98531b9779a844f845aa0eb 09:25 07.avgust 2023.

    Dobra. 🤣🤣🤣👏👏👏 Gledam tole sicer na računalniku, kjer mam gor 2 adblokerja, pa mi potem ne morejo srat s temi smetmi. Mi pa zato pri vsakem kliku sredino zaslona prekrije napis "Zaznali smo, da uporabljate sistem za blokiranje oglasov, ki ...prikaži več so naš edini vir prihodka. Podprite nas v teh kriznih časih. Dovolite oglase na spletnem mestu Žurnal24" E, ne bom. Pač vsakič zaprem okno s tem napisom in je rešeno. Malo anoying, ampak še vedno bolje kot iskat članek med tono smeti.