Magazin > VIP
9150 ogledov

Hči Miše Margan po nesreči kar dvakrat pod anestezijo

miša margan Aleš Kocbek
Nekdanja resničnostna zvezdnica, novinarka in podjetnica s hčerko že več mesecev hodi po bolnišnicah.

Za Mišo Mergan, nekdanjo Sanjsko žensko, ki je to še danes, je zelo naporno poletje in začetek jeseni. Iz majhne nezgode, ki jo je njena hči doživela tik pred družinskimi počitnicami, je nastal velik zdravstveni zaplet. Petletna Kiana se je med povsem nedolžno igro z žogo namreč spotaknila in si poškodovala nadlahtnico. 

miša margan Magazin Kam je poniknila Poptevejeva sanjska ženska?

"Iz povsem nedolžnega padca, se je tako zakompliciralo, da Kiana ne more stegniti komolca. Sprva so ji poškodbo naravnali, dobila je longeto, pa mavec, a ker ni pomagalo, je imela še dodaten poseg, pred katerim so jo tudi uspavali. Žal, ni pomagalo. Sedaj jo čaka magnetna resonanca, da bomo videli, kaj je šlo narobe in vzporedno še ena anestezija. Ta čas tudi ne more hoditi v vrtec, saj mora biti za anestezijo popolnoma zdrava," je zaplet opisala Miša, ki si čim prej želi le čim dlje od bolnišnic. To jima želimo tudi mi.

 

Komentarjev 3
  • porko2 09:06 27.januar 2019.

    Ke neki. Kdo je ta baba?

  • Avatar skeptik
    skeptik 07:40 22.oktober 2018.

    Sam res, tale Ana Fetiševa je imuna na vse kritike.... Da se o urediniku sploh ne pogovarjamo. Skrajni čas, da jih kupi ena pametna hiša ni razžene to sodrgo.

  • porko2 15:33 21.oktober 2018.

    KDO JE TO? Ali nimate res kaj več pisati?

Sorodne novice