Magazin > VIP
4506 ogledov

Huda nesreča: Pevka iz bolnišnice prišla s 40 šivi na obrazu

Carrie Underwood
Zdravnik možu povedal, da je moral na njenem obrazu narediti neverjetno število šivov.

Ameriška pevka Carrie Underwood je padla po stopnicah v svojem domu. Plavolaska je šele zdaj delila grozljive podrobnosti nesreče. A začetku je s svojimi oboževalci delila le, da si je zlomila zapestje, a poškodbe so bile veliko hujše.

"Obstaja še drugi del zgodbe, o katerem še nisem bila pripravljena govoriti in do zdaj nismo vedeli, kako se bo izšlo," je zapisala Carrie in povedala, da je pri padcu po stopnicah dobila hude poškodbe obraza. "Poleg tega, da sem si zlomila zapestje, sem si nekako uspela poškodovati opbraz. Prizanesla vam bom z nazornimi podrobnostmi, a ko je bila operacija zaključena, je zdravniku možu povedal, da so mi morali dati nekje med 40 in 50 šivov na obraz. Neverjetno, kako ti lahko čudna nesreča spremeni življenje."

Carrie Underwood Magazin Pevka grdo padla na odru

Kot piše Radar Online Carrie počasi okreva, a za enkrat njen obraz še ni popolnoma takšen, kot je bil prej. "Iskreno … Ne vem, kako se bo to zdravljenje in celjenje zaključilo, vem pa eno stvar: Izjemno sem hvaležna. Hvaležna sem, da nesrečna ni bila veliko hujša. Hvaležna sem za ljudi v svojem življenju, ki so mi stali ob strani na vsakem koraku."

 

A post shared by Carrie Underwood (@carrieunderwood) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.