Magazin > VIP
7442 ogledov

Hudi časi za Hajdi Korošec: "Večkrat se zjočem, ponoči se zbujam"

Hajdi Korošec Instagram
Upa na čudež.

Pevka, podjetnica in spletna vplivnica Hajdi Korošec je vedno iskrena s svojimi sledilci, tudi, ko ji je težko. Trenutno se sooča z veliko življenjsko preizkušnjo, njena mama je v kritičnem stanju in leži na intenzivnem bolnišničnem oddelku. To je razkrila že v začetku tedna, sedaj pa se je sledilcem zahvalila za sočutje in spregovorila o bolečini. 

"Največ se naučimo iz bolečine. Bolečina je pomemben del našega razvoja, našega videnja in razumevanja stvari. Ravno zaradi tega je bolečina tista, o kateri bi se morali več in bolj odprto pogovarjati. Si jo dovoliti pokazati, ker nič ni narobe s tem, če nekaj boli. Ravno zaradi bolečine smo še večji, boljši in bolj razumevajoči ljudje. Jaz bom o stvareh vedno govorila realno in iskreno, zato sem tudi iskreno povedala, kaj se dogaja v mojem življenju. Kako jaz to doživljam in se borim. Ni lahko. Večkrat na dan se zjočem, ponoči se zbujam. To so težke stvari in z njimi se soočam, kakor se najbolje znam. Je pa res, da sem vedno bila takšen človek, da sem se čez bolečino najlažje pretolkla z delom, tako da sem se zaposlila. V svojih trenutkih sem že predelovala in se zjokala, a da se tem občutkom nisem pustila ugonobiti. Vedno sem se nekako znala potegniti ven iz tega, predvsem z delom in s tem, da sem bila obkrožena z ljudmi, ki so mi blizu, ki jih imam rada in me cenijo ter spoštujejo in jaz njih," je v čustvenem nagovoru, ki mu v celoti lahko prisluhnete TUKAJ, povedala Hajdi.

Sledilcem na Instagramu pa je razkrila tudi nove podrobnosti v zvezi z mamo. "Mami se še vedno ne da. Ni enostavno tega gledati, ampak v tem trenutku je vse v njenih rokah. Zdravniki so odlično opravili svojo vlogo, da ne govorim o medicinskem osebju, ki dela na intenzivnem oddelku, kakšni poklici so to! Jaz pa še vedno ostajam pozitivna in verjamem v čudež," je še razkrila. 

 

Komentarjev 8
  • atamama 12:50 22.september 2023.

    Pravijo že od pamtiveka.....delo krepi človeka....kaj pa bluzenje?

  • Kmodri 18:53 21.september 2023.

    Ja in? Tako kot veliko Slovencev!

  • munja 16:04 21.september 2023.

    Iskanje pozornosti na zelo nizkoten način.

Sorodne novice