Magazin > VIP
8949 ogledov

Hajdi Korošec trepetala, a jim je naposled le uspelo

Hajdi Korošec Instagram
Pogumno na pot ...

Pevka, podjetnica in spletna vplivnica Hajdi Korošec je tudi strastna popotnica, ki je tako sama kot z družino prepotovala že dobršen del sveta. Ustavijo je ne niti covid časi. Danes se z družino, soprogom in sinovoma, spet odpravlja v tople kraje, tokrat na rajski Mauricijus. Da bi se na pot lahko odpravili povsem zdravi, pa so teden dni preživeli v samoizolaciji. S soprogom sta tako delala od doma, sinova pa opravljala šolo na daljavo. 

"Jaz tako ali tako delam 365 dni na leto, 24/7, kjerkoli že smo, tudi na potovanjih in dopustih. Mojim zaposlenim že takoj povem, naj si ponoči izklopijo zvok na telefonu, saj pogosto pošiljam elektronsko pošto ob treh zjutraj (smeh). Tudi sinova na potovanjih delata za šolo, kadar niso šolske počitnice," je za zurnal24.si povedala Hajdi, ki pravi, da imata s soprogom vsak svoje podjetje, zato v šali rečeta, da imata štiri otroke, saj tudi za svoji podjetji skrbita noč in dan. Kot je znano, je Hajdi lastnica spletne in fizične otroške trgovine, njen soprog Urban pa se ukvarja s prodajo rabljene računalniške opreme in posredništvom. 

In kako ji vse to uspeva … Lastno podjetje, materinstvo, potovanja? "Jaz pravim, da je recept deset let mlajši mož," še dodaja Hajdi. 

Komentarjev 1
  • Majazmaja 10:43 19.januar 2022.

    Izgleda vedno bolj starikavo in izžeto ...

Sorodne novice