Magazin > VIP
35352 ogledov

Hudo poškodovana Nina Gazibara objavila fotografije iz bolnišnice

Nina Gazibara Žurnal24 main
Nesreča res ne počiva …

Ena naših najbolj znanih manekenk, Nina Gazibara, ki je še leta 2014, pri 63-ih, hodila po modnih pistah, je na družbenem omrežju Facebook objavila, da je po boleči nesreči prestala težko operacijo. 

"Ko te ljube tačke in gobček veselo pozdravijo doma po prireditvi ONA 365 naše revje! Sisy po meni, med noge in sem imela boleče bližnje srečanje s tlemi! Zlomljeno koleno in operacija. Ali bo zdaj cingljalo na kontroli na letališču," se je kljub težki poškodbi pošalila Gazibara in objavila dve fotografiji iz bolnišnice.

Nina in njen partner sta sicer še danes redna obiskovalca družabnih in kulturnih prireditev, nekdanja manekenka pa je ena tistih žensk, ki jim leta enostavno ne pridejo do živega. Gazibara je še vedno deležna moških pogledov, čeprav je leta 2012 na to skromno odgovorila: "Ne vem, pri šestdesetih nisem več v prvem planu, so mlade punce le atraktivnejše. Morda me bolj ustavljajo zaradi prepoznavnosti." Njene gole fotografije so pozornost pritegnile še leta 2010, ko je štela 60 let  in so jo ujeli na eni izmed grških plaž. "Če se le da, sem brez kopalk. V nudistične kampe sicer nisem nikoli hodila, raje grem na malo bolj oddaljene plaže. Ni ga lepšega kot samotne plaže, čeprav je treba do njih čez kakšen hrib ali se peljati s čolnom," je povedala takrat. 

 

Komentarjev 6
  • vegesria 07:43 07.marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • inratjae 02:18 07.marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • Avatar Issalenka
    Issalenka 00:43 07.marec 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com

Sorodne novice