Magazin > VIP
1233 ogledov

Igralca osem žensk obtožilo spolnega nadlegovanja

Morgan Freeman Žurnal24 main
Morgana Freemana ženske obtožujejo neprimernega vedenja in nadlegovanja.

Osem žensk je obtožilo znanega igralca Morgana Freemana nadlegovanja in neprimernega vedenja. Kot razkriva CNN, naj bi se jih igralec neprimerno dotikal, dajal neprimerne komentarje o njegovem videzu. Takšnemu vedenju naj bi bile podvržene tako na snemanju kot v času promocijske kampanje in na sedežu njegovega podjetja. 

Ena od žensk, ki je spregovorila za CNN, je kot asistentka z igralcem delala med snemanjem filma Going In Style. Trdi, da je bila žrtev nadlegovanja več mesecev. Freeman naj bi se jo neprimerno dotikal, vsakodnevno komentiral njeno postavo in oblačila. 

V enem primeru je bil priča njegovemu vedenju tudi soigralec iz omenjenega filma Alan Arkin. Freeman naj bi ji poskušal dvigniti krilo in jo spraševal, ali nosi spodnje perilo. Arkin naj bi mu rekel, naj preneha s tem početjem. 

"Kdor me pozna ali je delal z mano ve, da nisem oseba, ki bi namenoma užalila ali spravljala nekoga v zadrego. Opravičujem se, če je bilo komu zaradi mene neprijetno ali se je počutil nespoštovan. To ni bil nikoli moj namen," je v izjavi za The Post dejal Freeman. 

Komentarjev 1