Magazin > VIP
2587 ogledov

Igralec Robert Korošec nor na svoji dekleti

Nina Rakovec, Robert Korošec mediaspeed
Igralec Robert Korošec si je veliko nakopal na glavo …

Igralec Robert Korošec ima polne roke dela. Gledamo ga lahko v seriji Ena žlahtna štorija, v kateri igra Sergeja, trenutno pa se vneto pripravlja tudi na vlogo v muzikalu Vesna, v katerem bo igral Sama.

In tudi doma ima simpatični Robert veliko dela. Februarja sta z igralko Nino Rakovec namreč postala starša. Dobila sta hčerko, ki sta ji nadela ime Lejla.

Čeprav bi mnogi pod vsemi temi obveznostmi kleknili, pa naš igralec pravi, da ni tako hudo, kot je slišati, pa tudi njegova Nina ni prav nič jezna, da si je v tem času na glavo nakopal toliko dela. "O tem sva se pogovorila in se skupaj, kot vedno, odločila. Je pa res, da niti ni kakšnega velikega problema, ker sem že januarja posnel veliko prizorov in tudi v teatru trenutno nimam skoraj nič obveznosti, razen dve predstavi na mesec. Pri Vesni je pa tako, da se dela večinoma pozno popoldan, kar pomeni, da očka pred vajo lepo skuha večerjo in pusti svoji punci, da se malo sami pocrkljata. Včasih sem tudi med snemanjem, ko je bila pavza, skočil domov, da smo lahko čim več skupaj,“ nam je zaupal Robert in dodal, da nič ni težko, če delo opravljaš z ljubeznijo in si v zvezi, v kateri drugemu zaupaš in se s partnerjem veliko pogovarjaš. "Tako vsi z obveznostmi in stresom lažje shajamo. Je pa tudi res, da ima moje delo velik plus – doma namreč lahko puncama plešem in pojem, kar ju nasmeji, predvsem plesni del. Vsi že znamo zapeti pesmi iz muzikala, kar priča o tem, kako se podpiramo. Tudi, ko imam zgodaj zjutraj snemanje, me uvidevno pustita spati, drugače pa sem se izmojstril v nočnem previjanju in hitri kuhi,“ je še poudaril in dodal, da se na muzikal pripravljajo že dalj časa in da mu je projekt zelo prirasel k srcu, saj je vanj vložil veliko energije. "Pridobil sem tudi nova znanja, predvsem v petju in plesu. Na tem področju sta mi pomagala Miha Krušič in Željko Predojević (vocal coach). Ples in petje le nista moji domači področji, zato se igralec znanja od takšnih ljudi lahko le razveseli in z odprtimi rokami sprejme vse, kar mu nove priložnosti ponujajo.“

Muzikal Vesna, režira jo Vojko Anzeljc, bo premierno uprizorjen v sredo, 7. junija v  Križankah. V vlogi Vesne bomo lahko videli Floro Emo Lotrič in Sašo Lesjak, Sama pa bo igral tudi Dominik Vodopivec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.