Magazin > VIP
200 ogledov

"Imam dokaze, da Nana laže"

Nana Zeneli Žurnal24 main
Po tem, ko sta Nana Zeneli in njen bivši mož Gena medijem poslala pismo, v katerem sta napovedala ovadbo raperja Miloša Trivkovića - Trileja, se je zdaj oglasil še slednji.

Po Nani Zeneli se je za ovadbo Miloša Trivkovića - Trileja odločil še njen bivši mož Gena. "Smrkavec je mamo mojih otrok obtožil najbolj zavrženih obtožb, ki jih lahko primerjamo samo z najtežjimi kaznivimi dejanji," nam je v pismu pojasnil Gena in dodal, da bo Trileja "zaradi izrečenega kazensko preganjal, kot da je storil genocid."

Trile | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
"To so otročje igre"
Trile Nanine ovadbe še ni prejel, a pravi, da se soočenja z njo in njenim bivšim možem ne boji. "Ne padam na fore in ne bojim se nobenih groženj s sodiščem! Vse, kar sem rekel, lahko tudi dokažem, ker če tega ne bi mogel dokazati, potem tudi ne bi nič govoril," nam je brezskrbno odgovoril in dodal: "Če se gremo tako, potem bi lahko tudi jaz Nano tožil za njene izrečene besede! To so otročje igre in poteze in s tem se mi ne da ukvarjati! Dajte no, prosim vas, pa saj nisem bil z Beyoncé, da bom zaradi tega postal bolj prepoznaven (smeh). Kdo pa je Nana Zeneli, da bi zaradi nje postal prepoznavnejši? V medijih se pojavi samo takrat, ko kaj ušpiči, kot na primer incident v Hoferju, ko naj bi sunila pršut!"

Spor se je začel, ko je 18-letni raper medijem zatrdil, da se je z Nano intimno zbližal v resničnostnem šovu Dvor. Razmerje naj bi končal on, ker je, trdi raper, Nana jemala kokain.

Komentarjev 6
  • okstyle 22:46 06.julij 2011.

    Zakaj Nani ne pišeš na privat, če ji maš kaj za povedat?

  • jurij 22:08 06.julij 2011.

    Pa koga še zanima ta krastača in tisti njen šipac?

  • lumpa 16:37 06.julij 2011.

    Draga Nana oz. NatašaSama si dokazala da si clovek ki zivi od hvale oz graje drugih, temu v teoriji recemo patološki narcis. Glede na to da si mati dveh otrok bi lahko nehala s pojavljanem v medijih in bi ...prikaži več jim poskusila omogociti normalno otrostvo. Usaka normalna zenska bi se nehala pojavljati v medijih ze zaradi druzine. Ampak ti si lepo pokazala da v tvojem svetu si samo ti in nihce drug. Kar se pa tice trileta je pa stvar taka. Ns ne zanima kaj sta vidva mela al karkol se je dogajal med vama. Ampak tebi se zdi da so vsi na njegovi strani in zacneš take sm pisat(ce se mu lahko sploh rece clovek) pa kakšne starše ma. Ja pr men doma tut ni use roznato oz sem otrok iz socialne druzine pa sm cist uredu oseba! Tko da ce si tok prepričana v te izjave k jih navajas pod dolocenimi vzdevki pa se podpisi se s svojim imenom in priimkom. Ali te je pa strah da kaj ni res pa da bo trile tebe pol ovadil?No kar sem napisala je samo moje mnenje in ne obtozujem nikogar za nic! (da slucajno