Magazin > VIP
101 ogledov

Nana: "Zaradi težav nisem imela stikov z moškimi"

nana zeneli in trile Arhiv Pink.si
Potem ko se je po ločitvi od moža Nana Zeneli zavila v molk in ni bila dosegljiva, se je sedaj odločila, da razkrije svojo plat zgodbe o aferi z raperjem Trilejem.

18-letnega raperjem Miloša Trivkovića - Trileja, s katerim naj bi se po njegovih besedah v resničnostnem šovu Dvor zbližala, je Nana Zeneli zaradi laži, ki jih je širil v javnosti, ovadila. Dokument, ki dokazuje, da ga je res ovadila, je objavila na svojem profilu na Facebooku. Po tem pa se je odločila, da razkrije še nekaj podrobnosti o njunem razmerju.

Njeno pismo, ki ga je naslovila na medije, objavljamo v celoti.

"Če bi laži o meni lahko spremenila v denar, v Sloveniji ne bi bilo revščine!"

Spoštovani! Dogodki, s Trivkovičem, ki so jih mediji povzeli kot čisto resnico in jih kot take predstavili svojim uporabnikom so plod neverjetne domišljije in jih lahko primerjamo le z Harry Potterjem. Trivkovič je res sodeloval v Showu Dvor in res smo imeli nalogo, da gledalcem s svojimi nastopi popestrimo domišljijo in jim pripravimo do vznemirjenja. V resnici je bilo vse le igra, ki bi se morala z ukinitvijo Dvora pozabiti…. Žal se to v mojem primeru ni zgodilo…. Trivkovič, kot udeleženec Dvora se je odločil, da bo svojo začeto  prepoznavnost izkoristil na svojevrsten način in jo z bliskovito naglico še utrdil.

Za dosego cilja je izrabil vse mehanizme, ki bi mu pripomogli k razpoznavanju na medijski sceni. Uporabil je najbolj pritlehne metode in se ni oziral na nikogar… Poteptal je moje dobro ime, oziral se ni na svojo osebnost. Celo otroci niso bili ovira… Pri zaletu je dobil zagonski veter še pri medijih. Dali so mu krila in ga še bolj podžigali pri različnih izjavah. Dali so mu moč, ko so brez mojega vedenja in brez moje privolitve sledili njegovim lažem in jih kot najbolj čisto resnico objavljali. Za naslove člankov so Izbirali najbolj sočne in vulgarne besede. Bili so pompozni kot da bi šlo za tretjo svetovno vojno… Resnica ali laž, to ni pomembno. Važno je, kaj je povedal Trivkovič,… bo izjava zabavala ljudstvo in ali se bo naklada dvignila…. Žalostno in tragično… Vprašajte se, kako se počuti oseba, ki jo teptajo mlinski kamni in ji pri tem noče nihče pomagati.

Da gre res za laži in grda podtikanja, bom glede »koke« dokazala na sodišču… Na predlog policije o tem ne smem govoriti. Medijem pa lahko povem, da so o meni na podlagi lažnih izjav, objavljali tudi laži glede intimnih odnosov, in jih sočno prikazovali kot resnico.

Spoštovani! Z vso iskrenostjo vam zaupam, da zaradi resnih ginekoloških težav nisem imela, in nisem smela imeti stike z nobenim moškim, vključno z bivšim možem, vse od vstopa v »DVOR« do danes…. Upam, da bodo mojo osebno izjavo razumele vsaj ženske…. Hvaležna sem svoji trmi, saj sem zaradi priporočil popolnoma okrevala.

S priznanjem postavljam na laž izjave Trivkoviča. Medijem pa sporočam, da bi morali biti pri pridobivanju informacij bolj strpni. Predvsem bi morali informacije pred objavo, kolikor je mogoče, preveriti. Na podlagi moje najbolj osebne izjave hočem na plastičnem primeru pokazati, kako z lahkoto je laž spremeniti v resnico.
Medije prosim, da moj dopis povzamejo in skušajo izboljšati splošno mnenje o meni. To mi je bilo odvzeto s  nepremišljenimi izjavami in objavami v medijih.

Hvala! Pozdrav!
Nataša Hegler

Komentarjev 14
  • puksicd 16:57 05.julij 2011.

    Vidim vrhunsko. Če se ti ne spoznaš na jezik dovolj, da bi lahko podajal vrednostne sodbe, se v prihodnje raje zadrži, ker delaš le bebca iz sebe. Kar sem napisal, je dejstvo. Želim ti čudovit dan.

  • lumpa 20:41 04.julij 2011.

    raj nč ne več o nani govort k grozi s tožbami povsod....tuki al pa na 24 ur..hahahahhahatko da se vsi strinjamo NEHAJTE PISAT O NJEJ!!! hahahhahahah

  • ANY 01:31 04.julij 2011.

    Človekovo dostojanstvo je z Ustavo RS varovana temeljna človekova pravica! Vsako omadeževanje in podobna protipravna poseganja v človekovo integriteto MORAJO biti kaznovana. Vsak človek se mora zavedati svojih dejanj in zanje PREVZETI POSLEDICE.Tako bo ta mulc nosil posledice, ker ga ...prikaži več je Nana ovadila in predala tožilstvu, kar je tudi prav!