Magazin > VIP
34160 ogledov

Lepa Afna je najbrž razkrila več, kot je želela

Lepa Afna
1/2
Instagram
V materinstvu naravnost uživa!

Vplivnica Lea Filipčič alias Lepa afna je februarja postala mamica. Z dolgoletnim partnerjem, igralcem golfa Anžetom Leskovarjem, sta postala starša deklici. Lea je prve posnetke male princeske, ki je že doma, objavila na svojem Instagram profilu, kjer ji sledi več kot 116 tisoč ljudi. "Najlepši dnevi mojega življenja," je zapisala ob fotografijah. Na Instagramu ne skriva, da v materinstvu naravnost uživa, družinica si je s prvorojenko nedavno privoščila tudi prve počitnice, odpravili so se v Grčijo. 

Kako je njeni prvorojenki ime, Lea še ni razkrila, je pa včeraj, ko je svojim sledilcem razlagala o neljubem dogodku na letališču in o tem, kako neobzirni so nekateri do družin z malimi otroki, morda nehote razkrila začetnico hčerkinega imena. Nosila je namreč verižico, ki jo je krasila tudi velika tiskana črka J. 

Kljub temu da ima Lea zavidljivo število sledilcev, 118 tisoč, pa je z eno izmed objav o materinstvu, močno razburila nekatere uporabnike Instagrama, ki so takrat njej očitali neobzirnost. "Najpogostejši stavek, ki sem ga slišala od žensk, ko so postale mame je bil: 'Tudi las si nimam časa umiti.' Sama priznam, da najdem čas tako za svoje lase kot za malo vsakodnevnega makeupa. Mislim, da bi morale biti ženske bolj sebične in poskrbeti za svoje potrebe brez slabe vesti. Konec koncev tisto drži - srečna žena, srečno življenje," je zapisala mesec po porodu, zaradi česar so ji očitali, da je komaj rodila, pa že deli nasvete in da "seje" krivdo tistim mamicam, ki se prve mesece v materinstvu še "lovijo. Več o tem TUKAJ

Pred dnevi pa je sledilce navdušila s fotografijo v kopalkah, ob kateri je zapisala prekrasno sporočilo: "Moje telo po porodu ni več isto, ampak saj tudi jaz nisem."

dezurni@styria-media.si

Lepa afna | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 1
  • AnGus 16:55 16.junij 2023.

    Bolj afna kot lepa...

Sorodne novice