Magazin > VIP
14180 ogledov

Zvezda našega šova na skrivaj postala mama

soraja big brother voyo.si
Povila je dečka.

Srbska zvezdnica Soraja Vučelić (36), ki je nastopila tudi v slovenski različici resničnostnega šova Big Brother, je nosečnost preživela v strogi tajnosti, stran od javnosti in medijev, odkar je rodila, pa se je vrnila med sledilce na družbenih omrežjih. Zdaj z njimi redno deli utrinke iz zasebnega življenja. Soraja je na Instagramu šele sedaj objavila fotografije nosečniškega trebuščka in tudi v javnosti se je že pojavila s sinčkom. V oddaji 'Premier vikend special' je spregovorila o spremembah, družinskem življenju, pa tudi o dojenčku, od katerega se ne loči.

"Zdaj sem popolna. Svojo srečo sem dopolnila. Vstanem vsaki dve uri, vse je odvisno od dojenčka. Po navadi grem spat ob desetih, ko gre on, zbudim pa se, ko ga je treba hraniti. To so sladke skrbi," je povedala Soraja, ki je svojega sinčka Kana opisala kot "čudovitega otroka, ki ne joka in tudi ni zahteven". Vučelićeva je še razkrila, da si želi še dva sinova, čeprav ima ime izbrano tudi za deklico. Povedala pa je tudi, da se je med nosečnostjo umaknila z Instagrama, da se je lahko posvetila le sebi in otroku. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice