Magazin > VIP
11393 ogledov

Lea Sirk 4 mesece po porodu že na televiziji s sanjsko postavo

Lea Sirk
1/2
RTVS

Naša pevka Lea Sirk ima tri otroke, dve deklici in sina Taia, ki ga je povila konec novembra, zato je bila v luči materinskega dneva gostja v oddaji Nedeljsko popoldne na TV Slovenija. Le štiri mesece po porodu je Lea videti še bolj postavna kot pred nosečnostjo in kljub dojenčku ji ne manjka nalezljive energije.

Povedala je, da otroke, če le lahko, vedno vzame s seboj na nastope in obveznosti, hčerki sta jo pred leti spremljali tudi na Evroviziji. Največji izziv materinstva ji predstavlja odhod otrok v šolo in nov urnik ter obveznosti, ki pridejo s tem. O materinstvu pa je kot gostja govorila tudi v včerajšnji oddaji Dobro jutro na TV Slovenija. Priznala je, da si kot pevka ne more privoščiti enoletnega porodniškega dopusta. 

Lea Sirk | Avtor: RTVS RTVS

 

Komentarjev 3
  • NKOL 22:30 24.marec 2022.

    AHF, a ti maš otroka? Najbrž ne, ker nobena k je kdaj rodila, ne bi napisala tolk idiotske izjave in tolk toksičnega članka... Ja, 4 mesece po porodu je res najbolj pomembno to, da je sanjska postava. MRŠ!!!

  • andrej084 14:52 24.marec 2022.

    Te picke ne prenesrm odkar je navijasko navijala za svojo favoritko, ooo fuck, ne morem verjet...

  • Majazmaja 09:10 24.marec 2022.

    Te ženske NIMAJO 8 ali še več urne službe dnevno. Malo pojčkajo, zvečer gredo na kak koncert in to je to. Časa za vadbo, masaže, kozmetičarke je neomejeno, pa še brezplačno je zanje, ker delajo reklamo. Zdaj pa pokažite še ...prikaži več kako inženirko, učiteljico, zdravnico ...

Sorodne novice