Magazin > VIP
3809 ogledov

Video: Našima slavnima mladima mamicama gredo po glavi le strasti

Eva Kljun Instagram
Kako sta simpatični!

Radijska voditeljica Anja Suska in nekdanja televizijka, komičarka ter igralka Eva Kljun sta na Youtubu objavili video, v katerem sta odgovarjali na vprašanja glede prvega leta materinstva. Zelo hudomušno sta govorili celo o tem, kako pomemben je seks s partnerjem tudi po tem, ko imaš doma dojenčka. 

"Kako s partnerjem po rojstvu otroka ohraniti dober odnos," ju je vprašala sledilka, Eva se je na to takoj pošalila: "Da mu obljubiš, da boš seksal (ha ha ha)." Anja pa pristavila: "Samo obljubiš." Po prvih minutah zabave sta svetovali, da tudi partnerju pustiš čas, da je lahko sam z otrokom, pomembno pa se jima zdi tudi to, da pohvališ drug drugega. A spet nista mogli iz svoje kože. "In da zvečer kdaj seksate," je v smehu spet povedala Eva, Anja pa dodala: "Lahko tudi zjutraj."

"Ne pozabiti, da je kakšnim moškim to zelo pomembno. In tudi kakšnim ženskam, nam je to zelo pomembno, zato se je treba truditi," je malo za šalo, malo zares še dodala Eva in povedala, da sta si z možem, ko je dojenček malo zrasel, tudi že privoščila prvi zmenek v dvoje.

Njune izkušnje z materinstvom sta delili v spodnjem videu: 

Komentarjev 1
  • Avatar Tamsmilena
    Tamsmilena 23:37 22.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Sorodne novice