Magazin > VIP
67 ogledov

Iris Mulej namerno nekdo škodil?

Iris Mulej Facebook
Manekenka in nekdanja misica Iris Mulej je bila kar tri mesece brez Instagram računa, saj ji ga je nekdo zablokiral.

Iris Mulej je pridno aktivna na socialnih omrežjih, saj ji predstavljajo pomembno orodje za komuniciranje z drugimi ljudmi iz manekenskih vod. Kot večina znanih obrazov si je tudi sama pred časom poleg Twitterja in Facebooka omislila še Instagram, ki pa ji je zadnje tri mesece povzročal nemalo težav.

Kar naenkrat je bil njen račun zablokiran in Iris ni mogla normalno dostopati do svojega profila, zato sluti, da jo je nekdo prijavil in to storil namerno. "Nihče ni v mojem imenu ničesar objavljal, jaz preprosto kar naenkrat nisem več imela dostopa. Od drugih sem slišala, da se to dogaja, da ti lahko nekdo pač zablokira profil."

Vseeno dobila nove sledilce

Reševanja problema se je lotila kar sama. "Natančno sem si pregledala vsa orodja za pomoč, poslala sem jim elektronsko sporočilo, vendar mi niso odgovorili ničesar. Vztrajala sem, začela brati forume, kjer sem dobila še en kontakt in potem so mi končno odgovorili, da je težava zdaj rešena in da se mi opravičujejo za nevšečnosti." Nekdanja misica je vmes lahko le spremljala dogajanje, ni mogla objavljati novih fotografij, vseeno pa je pridobivala nove sledilce, torej večje škode ni bilo.

Sicer pa Iris svoja socialna omrežja uporablja zgolj zaradi svojega dela. "Ko nas, znane, pokličejo za delo, najprej pogledajo, koliko sledilcev imamo. Strankam, s katerimi sem delala do zdaj, veliko pomeni tudi to, da jaz na Facebooku ali Instagramu objavim kaj njihovega," je še pojasnila.

Komentarjev 3
  • marko 21:52 23.februar 2014.

    Kdo je ta ženska,spominja me na eno porno igralka in mislim da sem jo videl v porniču kdo ve ?

  • tralala 19:31 23.februar 2014.

    Šokantno! Get a life, pi*da.

  • krtmen1 16:01 23.februar 2014.

    Jasno, bolj znana si, večjo urno tarifo lahko zahtevaš