Magazin > VIP
249 ogledov

Iris se s Črtom nikoli ni zares razšla

iris mulej Facebook
Iris Mulej in Črt Slavec nikoli nista prekinila stikov.

Iris Mulej ne skriva, da se s svojim bivšim fantom Črtom Slavcem zelo dobro razume. Lepotica poudarja, da sta se razšla v prijateljskih odnosih, zato ne vidi razloga, da z njim ne bi poslovno sodelovala.

Nekaj utrinkov z zadnjega skupnega snemanja je objavila na Facebooku in iz fotografij je razvidno, da med nekdanjima ljubimcema res ni hude krvi. "Nikoli nisva šla narazen na grd način, zato še vedno sodelujeva pri številnih projektih. Ko Črt potrebuje model za kakšen projekt, me pogosto pokliče, jaz pa njega, če za svoje projekte potrebujem fotografa. /.../ Nekaterim se zdi to čudno, a zakaj bi se kregala, če ni razloga za to. To se mi zdijo res otroške bedarije, verjamem pa, da pride do zamer, kadar nekdo nekoga pusti, toda midva sva se razšla prijateljsko,“ je za Novo povedala Iris.

Iris in Črt sta zvezo prekinila po Črtovi selitvi v Nemčijo. Iris je takrat povedala, da ji zveza na daljavo ne ustreza. Sedaj je zaljubljena v poslovneža Danijela Utješanovića, Črt pa v misico Nives Orešnik, za katero Iris meni, da mu je pisana na kožo.

Komentarjev 2
  • erikkk 09:20 29.julij 2014.

    eh zlobmi al pa ljubosumni jeziki pač ...

  • c1305166 09:10 29.julij 2014.

    Nobody gives a fcuk.