Magazin > VIP
10038 ogledov

Iskrena izpoved Jakova Faka

jakov fak EPA
Na srečo ima razumevajoče dekle …

Najboljši slovenski biatlonec Jakov Fak se je po dolgi odsotnosti zaradi bolezni vrnil v velikem slogu. Na prvi postaji svetovnega pokala v Östersundu je že na prvi tekmi končal takoj za prvo deseterico na 12. mestu, na drugi je bil deseti, na tretji pa je že stal na zmagovalnem odru, saj je osvojil drugo mesto.

Pot nazaj med najboljše je bila za Jakova polna odrekanj, med drugim je žrtvoval tudi čas z družino, kar je najdragocenejše. Svoje hčere in partnerke ni videl več kot 40 dni, je razkril. "Zelo veliko časa sem žrtvoval zato, da bi prišel nazaj v svetovni pokal in da pridem na nivo, s katerim bi se približal svetovnem vrhu. Zamenjal sem tudi okolje za treninge, bilo je težko, a na ta način se vso delo in odrekanja mene in moje družine izplača. Celo življenje sem podredil temu športu, tako da je zame to precej čustveno, da se vrnem nazaj. Hvala vsem vam in moji družini, prijateljem in ostalim, ki me spremljate! Gremo skupaj naprej, dan, dva počitka in v petek je nova tekma,“ je še zapisal simpatični biatlonec.

Jakov Fak portreti slovenskih olimpijcev Soči 2014 Po stopničkah Šport Fak: Bilo je zelo čustveno

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.