Magazin > VIP
3813 ogledov

Ivanka Trump in Jared Kushner: Ju v Miamiju čaka enaka sramota?

ivanka trump, jared kuschner Profimedia
Bosta tudi na Floridi izločena iz visokih družbenih krogov?

Ivanka Trump v New Yorku ni več zaželena. To so ji dali tamkajšnji prebivalci jasno vedeti … Več o tem TUKAJ.

Trumpova si je tako s soprogom kupila zemljišče na Floridi, kjer bo, kot kaže, živel tudi njen oče. Melania naj bi že izbrala šolo za sina Barrona. Newyorčani se menda šalijo, da se v Miami selijo le izobčenci, ki upajo na drugo priložnost. Jo bosta Jared in Ivanka dobila ali ju čaka podoben sprejem kot v New Yorku?

Pagesix se je pogovarjal s poznavalcem razmer. Pravi, da je Florida politično bolj raznolika, kot sta to New York ali Los Angeles. "Ne verjamem, da ju bodo izobčili. Miami je talilni lonec različnih kultur. Ne verjamem, da bo ljudem mar, vsaj ne v takem obsegu kot v New Yorku.“

Je pa prihod Trumpovih menda zaskrbel nekatere starše, ki poskušajo ugotoviti, v katero šolo bodo vpisali svoj naraščaj. "Upam, da se niso odločili za Lehrman. Pokazal jim bom sredinca, ko se bodo peljali mimo,“ naj bi že zagrozil starš, nekdo drug pa je razložil, da jih skrbijo težave, ki bi lahko nastale zaradi poostrenih varnostnih ukrepov na šoli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.