Magazin > VIP
18347 ogledov

Te prijateljice Ivanka Trump ne bo več želela videti

ivanka trump Epa
Nekdanja najboljša prijateljica Ivanke Trump razkrila, kakšna je prva hči v resnici.

Lysandra Ohrstrom je bila najboljša prijateljica Ivanke Trump iz šolskih klopi, ki se je sedaj odločila svetu razkriti Ivankin pravi obraz. Hči Donalda Trumpa (39) je po mnenju mnogih zelo podobna očetu, zato morda ni presenetljivo, da ji primanjkuje empatije, pravi novinarka Lysandra Ohrstrom, Ivankina nekdanja prijateljica, ki je bila celo družica na njeni poroki. V prispevku, ki ga je objavil Vanity Fair, je opisala, kako je Trumpova hči že od nekdaj obsedena s svojim statusom, krivce pa je običajno iskala v drugih.

"Imela je očetov radar za status, denar in moč, pa tudi Donaldov instinkt, da vrže druge pod avtobus, če bo s tem rešila sebe," je povedala Ohrstromova.

Spomnila se je tudi anekdote, ko ji je pri dvajsetih priporočila knjigo Richarda Russoja Cesarski slapovi, ki je prejela Pulitzerjevo nagrado. Gre za slavno literarno delo o likih delavskega razreda iz mesteca Maine, kar pa je Ivanko menda razbesnelo. "Zakaj si mi to priporočila? Nočem brati o revnih. Za kateri del misliš, da bi mi bil tukaj lahko zanimiv," jo je po besedah nekdanje prijateljice takrat vprašala Ivanka.

Lysandra in Ivanka sta bili šolski prijateljici, a sta v zadnjih desetih letih ohladili odnos in nista več v stikih. Lysandra se je razpisala tudi o Donaldu, povedala je, da se med obiskom nikoli ni spomnil njenega imena, je pa vedno opazil, ali se je zredila, shujšala ali naličila. Razkrila je še, da je bil Donald obseden z Ivanko in da si je zelo prizadeval za to, da so vsi vedeli, da je najlepše in najbolj priljubljeno dekle na šoli. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice