Magazin > VIP
38737 ogledov

Jared in Ivanka Trump izločena iz visokih družbenih krogov na Manhattnu

Jared Kushner EPA
Vplivnega para doma ne čaka prav nič topla dobrodošlica …

Kam se Ivanka Trump in njen soprog Jared Kushner, ki sta bila tesna sodelavca predsednika Trumpa, odpravljata po odhodu iz Bele hiše? V rodnem New Yorku menda nista več dobrodošla, vsaj kar se tiče družabnih krogov, saj je znano, da New York ni odobraval Trumpove politike, predsednik pa tudi ni imel posluha za njihovo lokalno politiko. Lansko leto je tako svoj stani naslov prenesel na Florido. Florida pa bi prav tako lahko postala novo domovanje Ivanke in Jareda.

Ivanka je bila pred odhodom v Belo hišo vidna članica newyorške visoke družbe in bila pogosto prisotna na dogodkih kot so Met Gala, zabavah Vanity Fair, modnih revijah prestižnih znamk in na podelitvah raznih nagrad, a zakoncema verjetno ne bo všeč situacija, v katero bi se vrnila.  Kaj ju čaka, če se vrneta v New York, je bilo dobro vidno prejšnji mesec na Times Squaru, kjer so velike oglasne panoje krasili nasmejani obrazi družine Trump, zraven pa statistike o smrti zaradi koronavirusa. Fotografijo so postavili tudi na barko, ki je plula mimo Trumpovega posestva Mar-o-lago in na tovornjake, ki so vozili mimo legendarne Trumpove newyorške stavbe Trump tower. 

Zakonca Trump Kushner sta sicer obdržala svoje razkošno stanovanje na Upper East Sidu, a obstaja možnost, da se po odhodu iz Bele hiše ne bosta želela soočiti z New Yorkom in bosta čas raje preživljala v New  Jerseyu. Vira, ki sta tesno sodelovala s parom, pa pravita, da bi se tudi Ivanka znala preseliti na Florido, kjer si je  Donald Trump nabral vrsto znancev, tako družbenih kot političnih.  Ivanka je v zadnjem času Florido obiskala vsaj petkrat. Gostila je predvolilne prireditve in Florida bi lahko bila odlična platforma za njeno prihodnjo politično kariero. 

Komentarjev 5
  • Majazmaja 11:49 18.november 2020.

    Takim, kot so primitivni Trumpi, maha dol, kdo jih mara in kdo ne. Itak so njihovi prijatelji le 'prijatelji' - ko jih zmanjka, si pa enostavno 'kupijo' nove. Grem stavit, da bi se Kardašianovi takoj družili z njima.

  • Avatar Lion007
    Lion007 09:22 18.november 2020.

    Vse se enkrat sesuje. Nič ni večno.

  • Harrison 08:23 18.november 2020.

    Zoprna in naduta babura

Sorodne novice