Šport
9565 ogledov

Američan nasmejal svet: kako borba Pogačar : Roglič upodablja ameriške volitve

Tour de France Tadej Pogačar Epa
Na prvi pogled dve povsem različni stvari - ameriške predsedniške volitve ter Dirka po Franciji - a dva zelo podobna scenarija.

V zadnjih dneh po končanih ameriških predsedniških volitvah smo lahko na socialnih omrežjih opazili številne šale na račun premaganega predsedniškega kandidata Donalda Trumpa.

Naj vam bo eden izmed najbolj kontroverznih ameriških predsednikov v zgodovini všeč ali ne, priznati morate, da je svetovni splet znova pokazal vso svojo izvirnost.

primož roglič Na vrhu sveta Šport Statistiki odkrili nov šokanten podatek o izjemnosti Rogličeve sezone

Za eno najboljših šal pa je poskrbel kolesarski ter triatlonski trener Anthony Walsh, ki je preko svojega Instagram profila roadman.cycling delil vzporednico med ameriškimi volitvami ter razpletom največje kolesarske dirke na svetu, Dirke po Franciji.

Walsh je namreč ob sliko boja obeh Slovencev Primoža Rogliča in Tadeja Pogačarja na odločilnem kronometru zapisal, da je šlo za največji trenutek sezone, katerega pa je za vse nas najlepše opisal prav Trump.

V celem letu si je namreč le slovenski kolesarski junak Roglič verjetno želel bolj od Trumpa, da bi že enkrat ustavili štetje.

Nobenemu izmed dvojice na koncu ni uspelo ustaviti štetja, oba pa sta se morala zadovoljiti s porazom, katerega pa je dosti bolj dostojanstveno sprejel Roglič, ki je takoj čestital Pogačarju za neverjetni dosežek, obenem pa je pokazal vso svojo mentalno moč z zmagama na kolesarskem spomeniku, dirki Liege-Bastogne-Liege, ter obranitvijo lanske zmage z legendarne Vuelte.

Primož Roglič | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice