Magazin > VIP
4162 ogledov

Iz stanovanja, kjer je umrl Heath Ledger, prihajajo grozljivi zvoki

Vitez teme je verjetno velika uspešnica tudi zato, ker v njem igra Heath Ledger. Žurnal24 main
Sosedje prestrašeni klicali policijo.

RadarOnline piše, da sosedje pokojnega Heatha Ledgerja verjamejo, da je njegov duh ostal v stanovanju, kjer je umrl, saj velikokrat slišijo čudne in včasih grozljive zvoke.

"Ponoči slišim zvoke, grozljive zvoke, ki me strašijo," je povedala ženska, ki je spregovorila za ameriški medij: "Sama sebe prepričujem, da zvoki prihajajo od zunaj, z ulice, ali da jih ustvarja veter, a priznam, da me zelo strašijo." Soseda, ki dela tudi nočne izmene, je povedala, da grozljive zvoke največkrat sliši ponoči: "Slišim smeh. A ne vesel smeh. Videla sem film in če bi rekla, da me smeh ne spominja na tistega iz filma, v katerem Heath igra Jokerja, bi lagala. Vem, da se sliši noro."

Avstralski igralec je umrl januarja 2008 zaradi smrtonostne mešanice tablet proti bolečinam, uspavalnih tablet in tablet za živce. Njegove posmrtne ostanke je našla maserka, ki je bila naročena za tisti dan. Takrat je Heath ravno dokončal snemanje filma Temni vitez, v katerem igra Jokerja. Tuji mediji so že takrat pisali, da naj bi bil igralec obseden s to vlogo, saj se je želel dokazati, zato je bilo stanovanje polno revij, skic in zapiskov, povezanih s filmom in usodno vlogo.

Policisti so v stanovanju celo našli kipe klovnov in dnevnik, ki ga je pisal kot Joker. "Preštudiral je celotno zgodovino klovnov in legendarno vlogo Jacka Nicholsona, ki je bil Joker pred njim," je takrat povedal vir.

Heath Ledger in Michelle Williams, ko sta bila še srečno zaljubljena. | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice