Magazin > VIP
14 ogledov

Izvohali smo, kje sta žurala George in Sandra

Hotel Excelsior, Lido
1/8
Ana Fetih
Izvohali smo, kako sta sinoči žurala George Clooney in Sandra Bullock.

Eden najbolj prestižnih hotelov na Lidu, kjer noč v predsedniškem apartmaju stane debelih pet tisoč evrov, je sinoči gostil zabavo ob odprtju 70. beneškega filmskega festivala, kjer sta bili zvezdi večera George Clooney in Sandra Bullock oz. Sandy, kot jo kliče njen dolgoletni prijatelj Georgy. Izbrancem, ki jih je bilo kar tisoč, so pod šotori na plaži hotela Excelsior postregli s hladno-toplim bifejem, ki ga je zakuhal šef Antonio Sanna. Sanna je za letošnji jubilejni festival pripravil prav posebno sladico, imenovano "Stars on the Red Carpet" (Zvezde na rdeči preprogi), posuto z 18-karatnimi užitnimi zlatimi lističi, ki si jo za 18 evrov na hotelski terasi lahko privoščijo tudi navadni smrtniki. Če boste dovolj dolgo posedali, pa boste sladico morda lahko začinili celo s kakšnim zvezdniškim mimohodom.

"Ker gre za zabavo od odprtju festivala, je tu zbrana vsa smetana. To je tradicija, da se zabava ob odprtju festivala odvija na naši plaži. Gre za zelo pomemben dogodek," je včerajšnji žur pod sanjsko dekoriranima šotoroma komentirala predstavnica hotela Linda Bertoni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.