Magazin > VIP
21 ogledov

Jackov duh obiskal družino

Michaelov duh naj bi obiskal svoji sestri Janet in La Toyo. © AFP Žurnal24 main
La Toya trdi, da naj bi družino Jackson obiskal duh njenega pokojnega brata. Michael naj bi se po njenih besedah pojavil med zavesami, oblečen pa naj bi bil enako kot na dan pogreba.

Michaelova starejša sestra La Toya je v nedavnem intervjuju razkrila, da je žalujočo družino obiskal pokojni Michael, ki naj bi se po njenih besedah skrival za zaveso in na svojo prisotnost opozarjal s prižiganjem luči. "Bil je popolnoma miren. Ko je prižgal luči, sem ga vprašala, če želi stopiti na drugo stran," je pojasnila La Toya.

 

53-letna zvezdnica je med drugim še dodala, da je bil ob obisku njen brat oblečen enako kot na dan svojega pogreba. "Ko me je obiskal, je nosil isto belo obleko, ki so jo krasile biserne koralde." La Toya je poleg tega tudi razkrila, da ni edina, ki je videla duha svojega brata. Ta naj bi pred njo obiskal še sestro Janet in mamo Katherine, ki pa vse skupaj zanika. A La Toya je kljub temu prepričana, da ga je videla, a se s tem ne more sprijazniti.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.