Magazin > VIP
2810 ogledov

Jamesa Franca pet žensk obtožilo spolnega nadlegovanja

James Franco
Spolnega nadlegovanja so ga obtožile tudi njegove učenke.

Igralki Violet Paley in Sarah Tither Kaplan so o obtožbah, da jih je igralec James Franco spolno nadlegoval, prvič spregovorile na svojih družbenih omrežjih, bolj podrobno pa so o tem spregovorile za časopis Los Angeles Times.

James Franco | Avtor: Profimedia Profimedia
23-letna Violet je bila v romantični zvezi s Francom, a jo je vseeno nekega dne v avtomobilu prisilil v oralni seks. "Ko sva se pogovarjala, je kar na enkrat iz hlač potegnil svoj penis. Postala sem zelo živčna, zato sem ga vprašala, če se lahko s tem ukvarjava pozneje. Prijel me je za glavo in me potisnil proti svojemu mednožju. Oralno sem ga zadovoljila, saj nisem želela, da bi se razjezil name," je povedala Violet.

Sarah pa je povedala, da je njo in njene kolegice prisilil, da so na snemanju med simuliranjem seksa umaknile plastično zaščito vagine. "Dolgo časa sem delala s Francom v njegovi igralski šoli. Vloga v novem filmu The Long Home pa je bila zame velika priložnost, da se dokažem. No, takoj po tem, ko sem dobila vlogo, sem videla, da je na internetu objavljena fotografija, na kateri sem zgoraj brez. Šlo je za posnetek s snemanja, kjer smo vadili eno od scen iz filma. Nihče me ni vprašal, če se fotografija lahko objavi,“ je povedala Sarah, ki meni, da ji bo posnetek uničil kariero. "Ko me iščete na internetu, je prva fotografija, ki jo najdete, ta, kjer sem zgoraj brez. Tega nisem želela. Nočem takšnega imidža,“ je povedala Sarah.

James Franco Magazin Franco hotel seks z mladoletnico

V filmu Long time Home, ki ga je režiral Franco, igrajo še Ashton Kutcher, Courtney Love, Josh Hutcherson in Timothy Hutton.

"Trditev, da je Franco igralkam odstranjeval plastično zaščito, ni resnična. Njemu je resnično pomembno, da mladim igralcem ponudi priložnost, da se dokažejo, si ustvarijo kariero. Nikoli ne snema golih scen, ne da bi poskrbel, da je vsem v studiu prijetno,“ je za ameriški medij povedala Cynthia Huffman, casting menedžerka, ki je že večkrat sodelovala s Francom.

O spolnem nadlegovanju 39-letnika pa sta spregovorili tudi Hilary Dusome in Natalie Chimel, ki sta prav tako obiskovali njegovo šolo igre. Obe trdita, da igralec svoje učenke večkrat postavi v neprijetno situacijo in da se velikokrat obnaša neprofesionalno. "Obema je povedal, da bomo posneli umetniške kadre, ki jih bodo kasneje uporabili v reklami za kavbojke. Ko sva ugotovili, da se scena snema v striptiz klubu, je vse skupaj postalo zelo neprijetno. Atmosfera je bila grozna. Postavil nas je v vrsto in vprašal, kdo si želi sleči majico. Takrat sem dojela, da nas ni povabil na snemanje, ker bi verjel, da smo dobre igralke, ampak ker imamo lepe prsi.“

Katie Ryan, prav tako igralčeva nekdanja učenka, je povedala, da Franco vsem da jasno vedeti, da bodo dobili priložnost za snemanje filma, če bodo pokazale prsi ali izvedle karkoli seksualnega na odru ali pred kamerami. "Več mesecev mi je po elektronski pošti pošiljal ponudbe za avdicije za vloge prostitutke,“ je povedal igralka.

Franco je v oddaji voditelja Stephena Colberta vse obtožbe zanikal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.