Magazin > VIP
102 ogledov

Janovo bivšo hudo pretepli

Ivana Spagna Twitter
Italijansko pevko Ivano Spagna, ki je bila nekoč v zvezi z Janom Plestenjakom, so pred dnevi huje pretepli na ulicah Milana.

Pred nekaj dnevi je bila Ivana Spagna tarča dveh neznanih napadalcev, ki sta se italijanski pevki približala na skuterju, jo brez besed napadla in z udarci poškodovala po rokah in obrazu, z roke pa sta ji nato s silo odtrgala uro znamke Rolex.

Incident se je zgodil že pred enim tednom, a se o tem ni razvedelo, saj 56-letna pevka ni takoj obvestila policije. Najprej je odšla v bolnišnico, nato pa se je vrnila domov, od koder je pozneje poklicala policijo. Kot je povedala za nekatere italijanske medije, sta se ji napadalca približala, ko je čakala ob semaforju, jo večkrat udarila in oddrvela naprej. Mario Furlan, s katerim sodeluje pri projektu City Angels, je sporočil, da trenutno okreva in da je še v šoku. "Povedala mi je, kako so jo napadli in da se bo še nekaj časa bala stopiti iz hiše."

Ivana Spagna je bila sicer nekoč v zvezi z našim priljubljenim pevcem Janom Plestenjakom, ki je od znane pevke mlajši kar 16 let.

Komentarjev 4
  • Andrej Kovačič 14:24 14.november 2013.

    56-letna pevka?????

  • sasquatch 12:21 14.november 2013.

    v tej novici je zadnji odstavek čisto odveč

  • moder 11:39 14.november 2013.

    no nic presenetljivega, janove dekline slovijo po tem, da padajo po stopnicah in da jih ropajo na skuterjih...