Magazin > VIP
47157 ogledov

Jasmin Stavros: To je počel v svojih zadnjih trenutkih

Jasmin Stavros Instagram
Glasbeni svet je danes pretresla vest o smrti Jasmina Stavrosa.

Sinoči je v bolnišnici Jordanovac ob 21.00 umrl velikan hrvaške glasbene scene, ki ga je oboževal ves Balkan, Jasmin Stavros. Žalostno novico je za hrvaške medije potrdil njegov menedžer Ljubo Šeperić. Jasmin se je od februraja boril s kostnim rakom.

Od njega se je na Facebooku poslovila tudi tesna sodelavka Kaly Kolonič, ki je bila njegova tiskovna predstavnica v Sloveniji: "Z največjo žalostjo in solzami v očeh, ki jih točim že ure, vas obveščam, da smo včeraj ob 21.00 izgubili Kralja zabavne glasbe, Jasmina Stavrosa. S težkim srcem vam to pišem in res sem upala, da mi tega ne bo treba nikoli napisati. Vsi smo upali in skupaj z njim molili za njegovo ozdravitev, tudi po težkih diagnozah, ki so jih postavili zdravniki, da se je kostni rak razširil po telesu. Res je težko, ko izgubiš človeka, ki je bil tvoj prijatelj in ne samo tvoj izvajalec. Nikoli nisem bila samo njegova PR-ovka, bil je človek, ki ti je dal vedeti, da si pomemben del njegove kariere in ki ti je z veseljem odprl vrata v svojo hišo. V teh dolgih letih sva veliko doživela skupaj, toliko projektov, novih pesmi, albumov, koncertov ..."

Kaly pa je tudi razkrila, da je Stavros celo v zadnjih trenutkih počel tisto, kar je imel najraje. "Jasmin je bil takšen profesionalec, da bi ga lahko iskali z lupo na Balkanski sceni. Pomemben mu je bil vsak detajl. Bil je profesionalec in vedno je dal ljudem veliko več kot so pričakovali. Na odru je vedno živel za občinstvo, dal jim je celega sebe. To je bila njegova hrana in resnično kar je najraje počel v življenju. Živel je za glasbo in umrl je z glasbo, v petju, tudi v bolnišnici ob svojih zadnjih trenutkih. V zasebnosti je bil ponižen, pobožen, verjel je v Boga in v poslanstvo in talent, ki mu ga je položil v zibelko. Rad je imel morje in ribarjenje, rad je imel prijatelje in za vedno je ostal malo skrivnosten. Bil je resnično eden izmed največjih in to je grozna izguba za celoten glasbeni svet! Še zdaleč ni bil Umoran od života in od vina ... še zdaleč ni rekel zadnje in zapel zadnjega verza!!! Nebo nam ga je vzelo veliko prehitro! Počivaj v miru prijatelj in oglasi se nam kaj od zgoraj, ker želimo tvoje večne melodije še slišati. Pozdravi mi vse moje ... vem, da že pripravljate največji žur, kar ga je videlo nebo! S težkim srcem se poslavljam od tebe, dragi naš Staki," je zapisala svojemu varovancu in prijatelju v slovo.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 12:13 04.maj 2023.

    Tole je bilo pa zelo na hitro. Še pred nekaj dnevi sem brala, da je optimističen in da zabava sestre v bolnici. Ah, življenje!

  • franc078 12:08 04.maj 2023.

    Udbomafija se rešuje svojih sodelavcev, ker jih pač v novem mafijskem modelu ne potrebuje več toliko zaradi tehnično-tehnološkega napredka....gredo kar po tekočem traku...ne samo pri nas...

  • Avatar NickMason
    NickMason 11:01 04.maj 2023.

    Počivaj v miru legenda

Sorodne novice