Magazin > VIP
7665 ogledov

Igralec umrl po dvanajsti operaciji

Plastična kirurgija Profimedia
Kar dvanajst lepotnih operacij, zadnja je bila žal usodna.

Mladi kanadski igralec Saint von Colucci si je želel videz zvezdnika K-popa, zato je šel kar dvanajstkrat pod nož lepotnega kirurga, posegi pa so bili zanj usodni. 22-letnik je v nedeljo zjutraj umrl v južnokorejski bolnišnici, kot je njegov tiskovni predstavnik Eric Blake potrdil za Daily Mail.

Saintov veliki cilj je bil, da bi bil videti kot južnokorejski pevec Jimin, iz fantovske skupine BTS. V zadnjih dvanajstih mesecih naj bi mladi igralec porabil kar 220.000 ameriških dolarjev (okoli 199.130 evrov), da bi z ducatom lepotnih operacij spremenil svoj videz. Med drugim je prejel čeljustne vsadke, operacijo nosu, lifting obraza, zmanjšanje ustnic, dvig obrvi in oči.

Prav čeljustne vsadke naj bi odstranili v soboto, ker so nekaj mesecev po operaciji povzročili okužbo. Toda kozmetični poseg se je zapletel, igralca so morali intubirati in umrl je le nekaj ur kasneje, v nedeljo zjutraj. Saint Von Colucci je leta 2019 emigriral iz Kanade v Južno Korejo, da bi tam začel kariero. Po besedah njegovega predstavnika naj bi bil glede svojega videza zelo negotov, zato tudi želja po številnih lepotnih posegih. 

dezurni@styria-media.si

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TMZ (@tmz_tv)

Komentarjev 5
  • Toma 18:41 26.april 2023.

    Nobene škode! Le kirurgi za spreminjanje fizičnega izgleda bodo žalovali;-)

  • Kmodri 17:41 26.april 2023.

    Tako bi se zgodilo tudi v slovenski bolnici!

  • SlavkoKrizman 14:19 26.april 2023.

    ena štruca kruha več za lačne

Sorodne novice