Magazin > VIP
3641 ogledov

Je bila Irina Shayk tokrat preveč vulgarna?

tom brady, irina shayk Profimedia
Je šla predaleč?

Ena najlepših žensk na svetu, manekenka Irina Shayk je na spletu razburila s fotografijami iz nedavnega snemanja. Oboževalce je še posebej zmotila fotografija, na kateri, oblečena v mini krilo in z razširjenimi nogami kaže pokrito mednožje, oprsje pa ima prikrito le z miniaturnim bikinijem. 

"Ne vem. Res mislim, da nekatere izmed teh fotografij niso potrebne. Si ena najlepših žensk na svetu, vendar to ne pomeni, da na tebi vse izpade lepo. Prosim, ne izgubi svojega nivoja," ji je pod fotografijami zapisal oboževalec, s katerim se je strinjalo več kot 3000 manekenkinih sledilcev. 

To pa ni bilo prvič, da so ji oboževalci obrnili hrbet. To se je zgodilo tudi leta 2015, ko je končala petletno zvezo s Cristianom Ronaldom. Irina je Ronalda takoj izbrisala iz svojega življenja in svojim sledilcem na Instagramu takrat naročila, naj ji ne sledijo več, če jo poznajo le kot "dekle Cristiana Ronalda". Ubogali so jo. V 24 urah naj bi lepotica izgubila kar 11 milijonov sledilcev.  Po Ronaldu se je Irina tolažila pri Bradleyju Cooperju in mu rodila hčer. Čeprav nista več skupaj, sta ostala v prijateljskih odnosih. Irina pa naj bi se sedaj zagrela za tega športnika. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Sorodne novice