Magazin > VIP
4450 ogledov

Najbolj zaželen hollywoodski samec zaljubljen v političarko

Huma Abedin Profimedia
Ob tej novici bo verjetno sledila žalost nekaterih predstavnic nežnejšega spola, saj je igralec še posebno priljubljen pri ženskah in velja za enega izmed najbolj zaželenih moških v Hollywoodu.

Bradley Cooper tako ni več samski, videval naj bi se s Humo Abedin, bivšo ženo Anthonyja Weinerja. Huma Abedin je bila sicer vrsto let tudi pomočnica in s tem desna roka prve dame Hillary Clinton. Bradleyja in Humo naj bi spoznala glavna urednica modne revije Vogue, Anna Wintour.

Bradley se je leta 2019 razšel z manekenko Irino Shayk. V njuni zvezi se jima je rodila hči Lea, ki ima zdaj 5 let, zveza med Bradleyjem in Irino pa je trajala zgolj štiri leta. Tudi Huma ima z Weinerjem 10-letnega sina, par pa se je razšel leta 2016, po škandalu, v katerega je bil vpleten Weiner.

Bradley je v zadnjem času zaposlen predvsem s snemanjem filma o slavnem dirigentu Leonardu Bernsteinu, zaradi zaupane vloge je spremenil svoj videz ter postal skoraj neprepoznaven.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice