Magazin > VIP
17017 ogledov

Je Luke Perry s to objavo predvidel svojo smrt?

luke perry
Igralec je morda slutil, da se mu izteka čas, menijo njegovi oboževalci.

Čeprav zadnje mesece svojega življenja na družabnih omrežjih ni bil aktiven, pa je bila ena njegovih zadnjih objav, maja lani, posvečena igralskim prijateljem iz serije Beverly Hills. Luke Perry je na Twitterju objavil fotografijo z nekdanjimi soigralci Jennie Garth, Jasonom Priestleyjem in Gabrielle Carteris ter pod fotografijo zapisal "družina". Na fotografiji je tudi njihov nekdanji soigralec Ian Ziering, s katerim se je druščina pogovarjala preko videoklica. Oboževalci menijo, da je Luke že takrat slutil, da se mu izteka čas.

shannen doherty Slovo Magazin Zadnja fotografija Shannen Doherty s Perryjem lomi srca

Igralec je leta 2015 sicer zbolel za rakom na debelem črevesju, ki so mu ga uspešno operirali, včeraj pa je podlegel posledicam možganske kapi. V zadnjih trenutkih je bila ob njem njegova prava družina, sin Jack, hčerka Sophie, zaročenka Wendy Madison Bauer, nekdanja soproga Minnie Sharp, mama Ann Bennett, oče Steve Bennett, brat Tom Perry, sestra Amy Coder in številni prijatelji. 

Luke Perry Slovo Magazin Luke Perry, počivaj v miru!

Žaluje tudi Hollywood

Luku so se na družabnih omrežjih že poklonili tudi številni igralski kolegi. 

"Najdražji Luke, zavedno si bom zapomnil prelepe spomine, ki smo jih delili zadnjih 30 let. Boga prosim, da mu čuva mesto blizu njega, on si to zasluži," je zapisal nekdanji soigralec iz serije Beverly Hills Ian Ziering.

"Srce imam zlomljeno. Luke je bil močna sila v življenju mnogih. Bil je nežna duša, radodaren, vedno se je boril za šibkejše. Mnogim bo manjkal. Pustil je svojo sled, ki nikoli ne bo pozabljena. Moje sožalje," je povedala njegova igralska kolegica Gabrielle Carteris.

"Zaradi tebe je bila vsaka situacija boljša. Tvoja eleganca, tvoj šarm in tvoje veliko srce so nas očarale in navdihnile ob številnih priložnostih. Počaščen sem, da sem te poznal toliko let," pa je zapisal igralec Charlie Sheen.

 

Komentarjev 2