Magazin > VIP
8526 ogledov

Je Melania Trump prekršila pravila?

melania trump Profimedia
Dobro so si ogledali zadnji video prve dame.

Kriza zaradi koronavirusa je tudi ZDA zelo prizadela. V državi je razglašena karantena, kar ne vpliva le na gospodarstvo, ampak tudi navade ljudi, ki se morajo zapreti med svoje štiri stene, če je to le mogoče.

Obiski pri frizerju ali kozmetičarki so trenutno tudi tam prepovedani, kar pa po pisanju nekaterih medijev, med drugim tudi Vanity Fair, na urejenost prve dame ZDA očitno prav nič ne vpliva. Na posnetku, ki ga je objavila pred nekaj dnevi in nagovorila otroke, je namreč videti brezhibno. "Videti je, kot smo je Američani vajeni,“ piše Vanity Fair, ki je izpostavil, da je bila njena koža brezhibna, njena pričeska in nohti urejeni in njene oči lepo naličene.

Medij sicer poudarja, da je možno, da je prva dama video posnela pred prepovedjo druženja in predpisano karanteno. Od te prepovedi do danes je Melania sicer objavila štiri videe. So bili vsi pripravljeni vnaprej? "To je čisto mogoče. Melania v videu, ki je bil objavljen 8. aprila in v današnjem, nosi enaka oblačila in tudi pričeska ter make up sta ista. V videu, objavljenem 9. aprila, nosi drugo srajco, pričeska in make up pa sta spet enaka,“ so zapisali in dodali: "Možno je tudi, da ima gelirane nohte, ki so zdržali več tednov. A tudi v tem primeru bi se moral videti narastek.“ Če videi niso bili posneti hkrati, je bila Melania na manikiri, je svojo raziskavo zaključila novinarka Vanity Fair.

Morda pa se zna Melania urediti sama ...

Komentarjev 2
  • Marijan Hlastan 19:08 17.april 2020.

    hej pokvarjeni zurnalovci ali imate se kaj negativnega za povedato Trumpovi druzini? sedaj se spravljate se na Melanijo, zurnal casopis bi moral biti takoj ukinjen ker je najbolj pokvarjen ne samo casopis pac pa tudi med vsemi casopisi. SRAM VAS ...prikaži več NAJ BO. Slovenci uprimo se em casopisu in ga bojkotirajmo.

  • Tupamaros 10:59 17.april 2020.

    Ja in. Pisuni. Saj je prva dama USA.