Magazin > VIP
12642 ogledov

Je za stanje Brucea Willisa kriva ta nesreča?

bruce willis Profimedia
Morda je poškodba kriva za stanje, ki ga pesti danes.

Pred nekaj dnevi je filmske navdušence presenetila novica, da se Bruce Willis poslavlja z velikih in malih zaslonov. Zbolel je namreč za možgansko boleznijo afazijo, ki prizadene sposobnost komuniciranja. Hitro so se razširile tudi govorice, da je igralca morda zadela kap, ki tudi vpliva na govorne sposobnosti. Sedaj pa so se pojavile še navedbe, da bi za njegovo stanje lahko bila kriva kaskaderska nesreča, ki jo je doživel pred dvajsetimi leti. Takrat ga po spodleteli kaskaderski točki v čelo zadel naboj. Willis je kasneje v tožbi povedal, da je po dogodku utrpel ekstremne psihične in fizične bolečine in trpljenje.  

Filmarji, ki so zadnja leta sodelovali z igralcem, so povedali, da njegovo zdravstveno stanje ni bilo optimalno. Njegov kaskaderski dvojnik je za The Sun razkril: "Včasih, ko si govoril z njim, se je zdel nekako odsoten, a se s tem najprej nismo veliko ukvarjali, čeprav smo se spraševali, ali je v ozadju še kaj drugega." Na zadnjih snemanjih naj bi nosil slušalke, njegovi kolegi na snemanju filma White Elephant pa so izkusili podobne situacije. “Vem, zakaj ste tukaj, ampak zakaj sem jaz tukaj,” naj bi rekel članom ekipe.

Poleg slušalk, po katerih so  mu prišepetavali besedilo, naj bi mu besedila tudi skrajšali, so povedali neuradni viri. Ali je to res držalo, ni znano, vsekakor pa je uradno znano, da trenutno Willisovo zdravstveno stanje zahteva umik iz filmskega sveta, kot so sporočili njegovi najbližji. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice