Magazin > VIP
48788 ogledov

Jennifer Aniston: Bolje se Angelini Jolie ne bi mogla maščevati

jennifer aniston Profimedia
Angelina njene fotografije verjetno zelo težko gleda …

“Uboga Jen,” se je po koncu njenega drugega zakona več mesecev pisalo o Jennifer Aniston, ki nima sreče v ljubezni. A Jennifer se s tem ne obremenjuje. 50-letnica je videti bolje kot pred 15 leti in kot pravijo njeni prijatelji, še nikoli ni uživala tako kot sedaj.
 
Ian Halperin, avtor njene biografije Friends With Benefits, pravi, da Anistonova za svojo lepoto na leto zapravi 250 tisočakov. Igralka ima osebnega fitnes trenerja in nutricionista, denar zapravlja tudi za različne terapije z laserjem, meditacije in jogo ter olja, losjone in drage kreme. 

jennifer aniston | Avtor: Profimedia Profimedia


“Nihče od nas si ne bi mislil, da bo Jennifer kdaj videti bolje od Angeline Jolie,” je avtorju povedal zvezdničin prijatelj, neki drugi vir pa je razkril, da še nikoli ni bila tako srečna, kot je trenutno. “Sreče več ne išče. Želi si le, da bi se počutila dobro. To ji je tudi uspelo. Z leti je vedno boljša. Stara se kot vino.”

Jennifer pa se zaveda tudi pomena duševnega zdravja, zato menda že tri leta, od smrti matere, obiskuje psihoterapevta. Poleg tega ji zvesto ob strani stojijo prijatelji, med njimi je tudi Courtney Cox. “Zelo jo imajo radi, saj ni samovšečna in vedno je pripravljena pomagati drugim.”

Največ denarja pa naj bi Jen na leto zapravila za potovanja. Pravi namreč, da je zelo pomembno, da do konca življenja ostaneš radoveden.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 2
  • Avatar Stewiarra
    Stewiarra 01:12 01.avgust 2019.

    Ali veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • kapibara 08:23 31.julij 2019.

    Naslednja "plastika" so pa kolenčka..

Sorodne novice