Magazin > VIP
1882 ogledov

Ta Hollywoodski zvezdnik bo naredil vse, da Pitta in Anistonovo spravi skupaj

Brad Pitt, Jennifer Aniston Reuters
Povabil ju je celo na skrivno potovanje.

George Clooney je na misija, da sparča svojega dobrega prijatelja Brada Pitta (55) in njegovo bivšo soprogo Jennifer Aniston (50), igralec in njegova žena Amal naj bi Brada in Jen celo povabila na skupno skrivno potovanje v Rim. 14 let po njuni ločitvi želi Clooney ponovno združiti nekdanja zakonca, razlog pa naj bi bil v tem, da si svojega prijatelja ponovno želi videti srečnega, kot rešitev pa vidi Jennifer. 

Igralec je za par rezerviral zasebno vilo v Rimu, kjer sta bivša zakonca, zahvaljujoč diskretnemu osebju, preživela zelo romantični oddih, poroča Mirror. Ali bo Clooneyju tako misija morda uspela? Ob njunem razhodu je Pitt dejal, da je v zakonu z Jen zahteval več, kot je bil zmožen dajati in da mu je bilo dovolj pretvarjanja, da je ta zakon nekaj, kar ni. Po ločitvi je skočil v zvezo in zakon z Angelino Jolie, s katero po devetih letih zveze in treh letih zakonskega življenja bijeta dolgo ločitveno bitko. Prav tako pa se je od igralca Justina Therouxa pred kratkim ločila Anistonova. Da sta Jen in Brad danes v dobrem odnosu priča tudi dejstvo, da se je slednji udeležil njene zabave za petdeseti rojstni dan. 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice